Masculinity

Beaute Pacifique Masculinity er en hudplejeserie udviklet til den bevidste mand, en serie med få men effektive og letanvendelige produkter.

Masculinity, Beaute Pacifique til herre

Effektivitet og lækkerhed er nøgleordene for Beauté Pacifiques hudplejeprodukter til mænd – som går under navnet Masculinity. Masculinity-serien er skabt til de kvalitetsbevidste mænd, der prioriterer både nemme hudplejerutiner og flotte resultater, dermed fejes alle undskyldninger for IKKE at pleje sin hud af vejen.

Særligt for herreprodukterne er, at de ikke fedter, de er lynhurtigt væk fra overfladen og så dufter de helt fantastisk. Serien emmer af maskulinitet – helt ned i de mindste detaljer. Selv emballagen er målrettet præcist til mændene og alle produkterne kommer i et sort, stilrent design.

Masculinity serien består af følgende produkter:

  • Masulinity renseskum, som fjerner overflødigt fedtstof og renser effektivt uden at udtørre huden og skabe irritation. Tag den med under bruseren, skum op, fordel i ansigtet og stik så hovedet under bruseren for at rense produktet af.
  • Masculinity Ansigtsskrub, som fjerner døde hudceller og exfolierer huden, så den fremstår frisk.
  • Masculinity dagcreme som tilfører masser af fugt – helt uden af fedte.
  • Dagcremen Masculinity Anti-Age creme som forebygger og reparerer aldersforandringer og solskader samt afhjælper problemer med fedtet hud. Brug den om aftenen.
  • Masculinity Hair and shower gel anvendes som et kombineret produkt, en shampoo og en shower gel, et 2 i 1 og funktionelt produkt.

Masculinity produkterne er dedikeret til de maskuline behov, så det bliver nemt (og hurtigt) at opnå og vedligeholde et friskt og sundt udseende.