Organic Saltskrub Patchouli fra Munkholm

Munkholm Organic Saltskrub, Patchouli 300 g.

139,00DKK 109,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Økologisk saltskrub, Patchouli

Munkholms Organic er en serie af hudplejeprodukter flydende håndsæbe, bodyoil og creme fremstillet med økologiske ingredienser.

Du kan vælge mellem 5 forskellige dufte hvor dette produkt er tilføjet naturlige æteriske olie fra Patchouli og Vanilje. Patchouli er en urt familien hvor vi også finder mynte og forskellige nældeplanter. Hvor andre olier ofte er flygtige, så bevarer Patchouli dufte en meget lang tid, duften bliver ofte blandet med andre dufte og der skabes en vedvarende eller holdbar duft. I denne saltskrub er patchouli blandet med vanilje.

Saltskrub er et virkeligt lækkert produkt, som kan anvendes i badebar eller mere oplagt i forbindelse med et brusebad. Efter huden er afvasket med sæbe og skyllet over, så smøres saltskrub over i cirkulære bevægelser og afslutningsvis skylles huden ren for salt og overskudsolie. For at sikre, at salt skrubben ikke får bakterier skal du omrøre produktet med en ske, som også kan bruges til at dosere mængden. Saltskrub sliber i de cirkulære bevægelser de døde hudceller bort, renser huden og tilfører olie så intens, at du i et par dage ikke skal have tilført olie eller bodylotion.

Produktet må ikke anvendes i ansigtet, intimzoner og andre steder med tynd hud. Munkholm Organic saltskrub, Patchouli og Vanilje er fremstillet i Danmark.

Duft: Patchouli og Vanilje.

Indhold: 300 gram.

Emballage: Glaskrukke med sort skruelåg. Når glasset er tømt, smides glasset i glascontainer for recycling, rengøring er ikke nødvendig.