Ansigtsmaske, Hibiscus og Acia fra Munkholm

Munkholm, Ansigtsmaske, Hibiscus og Acia 90 ml

Munkholm lermaske til dybderensning.

Bland med vand, så er massen klar til brug.

Køb i e-mærket og sikker dansk webshop. 

89,00DKK 79,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Ansigtsmaske med Hibiscus

Munkholm ansigtsmaske Hibiscus og Acia er en naturlig og Organic dybderensende lermaske som i sagens natur trænger godt ind i huden, hvor den binder sig til fedt, snavs og andre urenheder, samtidig stimuleres blodcirkulationen. Produktet er 100% fri for paraben og ikke testen på dyr. Brugsanvisning: Pulveret blandes med vand 1-2 tsk pulver og 1/2 til 1/1 tsk vand. Rør rundt og smør så ansigtet ind med blandingen men undgå øjenområdet. Lad derefter masken sidde så den tørrer godt ind, det sker efter ca. 15 minutter, derefter vasker du ansigtet med lunkent vand.

Efter dybderensningen kan du slutte din ansigtsbehandling med enten Munkholms ansigtsserum eller en af Munkholm ansigtscremerne. Har du særlige udfordringer med uren hud, så gentag behandlingen gerne ugentligt i en periode. Vask dagligt ansigtet med en mild og uparfumeret sæbe og beskyt huden med en dagcreme.

Hudtype: Velegnet til alle hudtyper.

Mængde: 90 ml.

Produktet er produceret af Munkholm i Holbæk, Danmark.

Ifølge Wikipedia består Hibiscus af flere end 450 sorter og af dem forekommer omkring 50 stk. i Danmark. Hibiscus har slankeeffekt, kan bruges som grundingrediens i hjemmelavet te, der kan sænke blodtrykket og så omtales Hibiscus som vanddrivende og til at have en svampehæmmende effekt. Acai ligner solbær og blåbær, men er bærret fra acaipalmen, der har sit oprindelige voksested langs floder i Sydamerikas Amazonregnskov. Bærrene høstes både vildt og i plantager.