Munkholm sæbe, med honning og havregryn

Munkholm håndsæbe, Skrubbert m. havregryn

Munkholm, håndsæbe Skrubbert.

Kan anvendes til hænder og i brusebad.

Organic produkt med naturlige æteriske olier. Leveres i papirpose.

Køb i e-mærket sikker dansk webshop. 

42,50DKK 37,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Håndsæbe, skrubbesæbe

Sæbe med havregryn med mild skrubbeeffekt, der sliber døde hudceller af. Honning som tilfører huden fugt, mandeolie som blødgører og appelsin der renser huden. Bruges direkte på huden som skrubbesæbe.

Ingredienser: 100% vegetabilsk økologisk håndsæbe uden farlige tilsætningsstoffer. Sæben indeholder forsæbet rapsolie, kokosolie, palmekerne- og palmeolie (RSPO certificeret), glycerin, vand, havregryn og æterisk olie.

Alle sæberne er fremstillet efter en gammel tradition, hvor en sæbebase blandes med skønne olier. For den skarpe næse vil du måske kunne genkende en friskhed fra lavendel og en fin duft fra bl.a. honning. Sæben eller rettere sæbemassen bliver efter blanding med olie og æteriske olier hældt i store træforme. Sæben skal sætte sig i mindst et døgn inden den bliver skåret ud og herefter skal den modnes i ca. 4 uger inden den er klar til brug. Sæberne er cremede og udtørrer ikke huden og så er de antibakterielle, velduftende og dekorative.

Vægt: Håndsæben udskæres manuelt og vægten vil være ca. 100 gram.

Produkt: Munkholm Organic, Skrubbert - håndlavet og håndskåret sæbestykke.

Anvendelse: Håndsæbe og badesæbe.

Levering: Håndsæben bliver leveret i en lille brun papirpose, så den kan ånde. På posen har vi sat en lille seddel som beskriver sæben og gør, at du kan kende forskel på dine forskellige Munkholm sæber.

Opbevaring: Sæben skal kunne ånde, så lad den være i papirposen. Du må ikke opbevare håndsæben i en lufttæt sæbebeholder eller plastikpose. Sæbe har en meget lang holdbarhedstid, men den vil over tid krybe en lille smule, det påvirker ikke funktionen.