Badesalt

Badesalt og fodbadesalt, Det bedste til fodpleje og velvære!

Badesalt til pleje og velvære

Det er min påstand, at badesalt er stærkt undervurderet som produkt til velvære. Badesalt eller fodbadesalt er billig i forhold til mange andre velvære produkter, men det lyder noget "old fashion" at komme fødderne i en balje med varmt vand og fodbadesalt, men det er de bedste penge brugt på velvære. Efter et kvarter er du som født påny.

 

Fodbadesalt og fodpleje

Har du hård hud på fødderne og har fundet fodhøvl, fodrasper og en pedicure sten eller fodfil frem, så starter behandlingen med et fodbad. Badesalt og fodbadesalt er to identiske produkter, salt med æteriske olie og i nogle tilfælde også pyntet med blomsterblade f.eks. lavendel eller rose. Vil du læse mere om fodpleje og fodplejeprodukter, så har vi samlet alt ét sted, så klik her på linket til fodpleje, du bliver i FjordButikken. 

Badesalt til spabad

Har du et spabad, så må du ikke anvende badesalt med blomsterblade eller andet som ikke kan opløses i vand. Blomsterbladene kan sætte sig i dyserne på spabaddet. Rent badesalt kan være vanskeligt at skaffe, men FjordButikken har en aftale med Munkholm og kan levere æsker med 3 kg fuldstændig rent badesalt.

Badesalt til psoreasis

Det er en kendt sag, at man som psoreasis patient kan lindre smerten med bade i Det Døde Hav. Konsentrationen af salt er meget høj og det er ikke muligt, at lave en tilsvarende koncentration i badekarret. Normalt doseres 3-4 spiseskefulde til et karbad for almindelig velvære, mens du til en psoreasis hud med fordel kan dosere med 12-15 spiseskefulde. Vi anbefaler badesalt i kasser fra Munkholm eventuelt med lavendel. Vi kan levere både neutral og andre dufte, men du må påregne en leveringstid på små to uger.