Diffuser, Woody fra Munkholm

Munkholm, diffuser 100 ml, Woody

Munkholm diffuser med duftpinde.

Navn: Woody.

Indeholder naturlige æteriske olier, ikke kunstigt fremstillet parfume.

Køb i e-mærket sikker dansk webshop. 

159,00DKK 139,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Diffuser Woody med træduft

En duft af frisk træ, ikke bare een men flere typer træ. Et frisk og letgenkendelig duft som giver en friskhed, som hverken er skarp eller gennemtrængende. Denne diffuser har en let kryddret træagtig og varm duft, blandt andet fyrtræ, cedertræ og eucalyptus.

Munkholm diffuser med duftpinde giver en frisk naturlig duft til rummet. Diffusere kan bidrage til at skabe en behagelig stemlig og atmosfære i rummet, samtidig kan en diffuser også dække over en ubehagelig lugt fra indelukkede rum som toiletter, kældre og andre ikke ventilerede rum.

Ingredienser generelt: Munkholm diffuser indeholder naturlige æteriske olier og disse olier skal jævnfør lovgivningen angives på emballagen som parfume. Parfumer kan imidlertid være både naturlige som dem Munkholm anvender og kunstigt fremstillet. Kunstigt fremstillede parfumer kan indeholde både 10, 20 eller mange flere forskellige duftnoter.

Munkholm diffuser woody har en frisk og letgenkendelig duft som giver friskhed, en duft som hverken er skarp eller gennemtrængende. Diffuseren Woody har en let kryderet træagtig og varm duft hvor man kan finde duftnoter fra fyrretræ, cedertræ og eucalyptus. Diffuser duften er rund og opfattes som en duft med en særlig karakter hvor flere duftnoter er genkendelige for de fleste.

Duftoplevelse: Vi oplever dufte forskelligt og vi kan vende os til en duft så den i et eller andet omgang forsvinder fra vores duftesans, duften bliver en del af det normale. Vælger du en diffuser med Patchouli, så vil nogle opfatte den som dejlig og aromatisk, mens andre kun flygtigt fanger duften. Denne diffuser med Woody passer til alle husets rum og duften forbindes med friskhed.

Indhold: 100 ml æterisk naturlig olie og 6 stk. bambuspinde.

Indholdsstoffer: Alcohol, parfum, aqua. Fremstillet i Danmark af Munkholm. Duft diffuseren leveres sammen med en vejledning på dansk. I vejledningen beskrives hvordan du starter med 2 pinde i flasken og så kan du ellers "skrue" op og ned for duften ved bruge flere eller færre duftpinde. Du kan også vende pindene, så op bliver til ned og omvendt.

Emballage: Diffuseren leveres i en glasflaske og sammen med bambuspindene er de emballeret i et sort paprør med plastikpropper i enderne. Har du børn, så brug paprørene til leg eller lim paprørene sammen, så du får en blyantsholder, en holder til strikkepinde eller andet. Smider du rørene ud, så smid paprørene i container for pap og lågene i container for plastik.

Links: Er du faret vild, så klik her og kom tilbage til alt fra Munkholm. Er du på udforskning ud i diffusere, så har vi lavet en kategori udelukkende med diffusere og duftlys fra både Munkholm og Meraki. Klik her for diffuser.