Paradoxe

Beaute Pacifique Paradoxe er en særligt effektiv anti-age-serie, som er udviklet til tør og sensitiv hud med tendens til rødme og rosacea.

Beaute Pacifique Paradoxe creme og olie

Paradoxe serien er baseret på Beauté Pacifiques egen kilde til ekstrakter af den unikke vindruekerneolie fra Andesbjergene i Chile. Vindruekerneolien har et naturligt højt indhold af Procyanidin og Resveratrol, der udsætter aldersprocesserne og reparerer solskader. Olien har nærmest medicinske egenskaber, der stabiliserer huden – også den rødmusede og sarte hud – og virker opstrammende i dybden på alle hudtyper.

Paradoxe serien har for at maksimere anti-age effekten fået tilsat to typer A-vitamin. A-vitaminerne Retinyl Acetate og Retinyl Palmitate har dokumenteret effekt på genskabelse af det kollagene netværk i huden. Når det kollagene netværk styrkes, så bliver huden automatisk opstrammet og vil blive mere glat og dermed se yngre ud.

Paradoxe er fællesbetegnelsen for en række produkter: Creme Paradoxe dagcreme, krukke Submersive Serum Paradoxe, flaske med pipette Crème Paradoxe anti-age natcreme, tube Paradoxe anti-age øjencreme, lille krukke Corpus Paradoxe body oil, flaske

Beaute Pacifique er udviklet og produceret i Danmark.

Nyttige links: Måske har du brugt Creme Metamorphique natcremen som er kendetegnet ved et meget højt A-vitamin indhold, nu bruger du måske dagcreme og natcreme fra Paradoxe, men har du overvejet den nyeste serie, klik her for Beaute Pacifique Symphonique.