Sterling, bedst til sølv- og møbelpleje.

Sterling Polish er danskfremstillede kvalitetsprodukter inden for kategorierne metalpudsemidler, møbelpleje renseprodukter og møbelolier og endelig en række uundværlige midler til hverdagsbrug som soda, citronsyre, glycerin og special rengøringsmidler. Bistro er lige som Sterling et gammelt varemærke kendt for metalpudsecremer men begge er produkter fra Sterling Polish.

Hvem Sterling Polish?

Den danske virksomhed Sterling Polish holder hvad de lover og det har gjort i mere end 75 år. Sterling hedder rettelig Sterling Polish Company og har siden virksomheden blev grundlagt i 1941 leveret pudsemidler af høj kvalitet ud fra forretningsidéen: ”Skinnende sølv, rent og tiltalende. Sådan ønsker brugerne det”. I et tæt samarbejde med den danske sølvsmedje Georg Jensen & Wendel A/S, har Sterling Polish gennem alle årene været garant for miljøvenlige produkter til effektiv rengøring i dagligdagen.

Sterling anvendelsesmuligheder

Sterling metalpudsemidler til smykker, bestik og andet.

Alle metalpudsemidlerne kobber, messing, tin og de kendte midler til sølvtøj produceres af Sterling på eget anlæg i Gentofte. Midlerne anvendes i mange almindelige husholdninger, på restauranter og kroer, i regeringsbygninger og når flere kongehuse skal have sølvtøjet pudset. Sterling har produceres metalpudsemidler i mere en 70 år.      

Terling møbelplejeprodukter, møbelsrens.  

Forskellige typer træ kræver forskellige typer vedligehold. Møbelpolish og møbelolierne er nøjagtig tilpasset de specifikke trætyper som møblerne, træpaneler og dørerne er fremstillet i, og hvor møblet er lakeret, så er der også produkter til denne type overflade.

Specialrengøringsmidler.

Sterling har stor viden inden for rengøring af forskellige overflader og denne viden er også brugt til udvikling af en række special rengøringsmidler. Glaskeramiske kogeplader rengøres med et specielt rensemiddel og lugter køleskabet eller køletasken, så er der også et produkt til det.

Sterling er også kendt for de næste ikoniske produkter Sterling Citronsyre, Sterling Soda og Sterling Glycerin og Sterling flydende sæbespåner, som er blevet produceret i mange år og er nærmest moderne klassikere inden for rengøring.

Gode links, så du let kan komme videre. Vi har samlet produkterne fra andre producenter, så klik her for rengøringsmidler så finder du de almindelige universal midler eller klik her for rengøring og tøjvask for en oversigt over alle mærker foruden Sterling.