Organic Saltskrub, Rose fra Munkholm

Munkholm Organic Saltskrub, Rose og Sandelwood 300 g.

139,00DKK 109,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Økologisk saltskrub, Rose & Sandelwood

Munkholms Organic er en serie af hudplejeprodukter Flydende håndsæbe, bodyoil og creme fremstillet med økologiske ingredienser.

Du kan vælge mellem 5 forskellige dufte hvor dette produkt er tilføjet naturlige æteriske olie fra Rose og Sandelwood. Sandelwood er et lille tropisk træ og kilen til sandeltræolie, en let citrusagtig duft. Sandeltræet og olien tillægges i nogle kulturer og religioner f.eks. særlig betydning og duftene spiller en stor rolle i forskellige ceremonier.

Saltskrub er et virkeligt lækkert produkt, som kan anvendes i badebar eller mere oplagt i forbindelse med et brusebad. Efter huden er afvasket med sæbe og skyllet over, så smøres saltskrub over i cirkulære bevægelser og afslutningsvis skylles huden ren for salt og overskudsolie.

For at sikre, at salt skrubben ikke får bakterier skal du omrøre produktet med en ske, som også kan bruges til at dosere mængden. Saltskrub sliber i de cirkulære bevægelser de døde hudceller bort, renser huden og tilfører olie så intens, at du i et par dage ikke skal have tilført olie eller bodylotion.

Produktet må ikke anvendes i ansigtet, intimzoner og andre steder med tynd hud. Munkholm Organic saltskrub, Rose og Sandelwood er fremstillet i Danmark.

Duft: Rose og Sandeltræ.

Indhold: 300 gram.

Emballage: Glaskrukke med sort skruelåg. Når glasset er tømt, smides glasset i glascontainer for recycling, rengøring er ikke nødvendig.