Håndsæbe Neroli, 1 liter refill  Munkholm

Munkholm Organic, 1 liter refill, Neroli

Munkholm Organic.

Apoteker plastikflaske med 1 liter refill flydende håndsæbe.

Dejlig beroligende duft af Neroli og Litsea Cubeba fra naturlige æteriske olier.

Køb i e-mærket og sikker dansk webshop. 

275,00DKK 255,00DKK

Få besked når varen kommer på lager

Organic, flydende håndsæbe med duft af Neroli

Duft: Neroli og Litsea Cubeba - Orangeblomster og Citrus.

Munkholm Organic, økologisk flydende håndsæbe er fremstillet i Danmark. Flasken indeholder 1 liter sæbe som er identisk med sæben i de to flasker med pumpe med henholdsvis 250 ml og 500 ml.  

Indhold: 1 liter flydende sæbe til refill af flaske.

Emballage: Brun apoteker plastikflaske af typen PET, som er godkendt til fødevarer. Når du har tømt refill PET flasker fra Munkholm kan du smide den i din plastik genbrugscontainer, hvor netop PET kan genanvendes på højeste niveau som fødevare emballage.

Bæredygtighed: Når du genfylder din glasflaske på 250 ml eller 500 ml med den flydende håndsæbe fra denne refill flaske, så sparer du både emballage og fragt. Det samlede CO2 aftryk er betydeligt mindre ved anvendelsen af refill flasker. Der skal bruge 4 flasker á 250 ml for at få 1 liter, så med andre ord sparer du 3 flasker for hver liter. Glasflaskerne med pumpe er både robuste og slidstærke, og de kan anvendes i det næsten uendelige. Energien til fremstilling tæller kun en gang i CO2 regnskabet og går flaskerne itu og smides i glascontaineren, så bliver de knust og genbrugt.