Munkholm badesalt Pebermynte

Munkholm badesalt med Pebermynte 300 g.

Munkholm badesalt.

Anvendes til et dejligt forfriskende fodbad eller karbad.

Køb i e-mærket og sikker dansk webshop. 

99,00DKK 89,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Badesalt perfekt til et fodbad.

Munkholm har fremstillet denne friske badesalt eller om du vil aromabadesalt eller fodbadesalt, kært barn har mange navne.

Badesalt kan anvendes til fodbad, badekar og brusebad.

Denne badesalt er designet til et fodbad med sin skarpe duft fra pebermynte.

Badesaltet kan anvendes i forbindelse med et fodbad hvor fødderne og den hårde hud blødgøres. Et fodbad behøves ikke hver eneste gang, at skulle kobles sammen med høvling eller slibning af hård hud, et fodbad kan slet og ret blot være et bad for komforten. Men skal du i gang med en fodbehandling så er her link til Credo fodhøvl og nederst på siden finder du et par relaterede produkter. Husk altid at afslutte med en god fodcreme.

Er du så heldig at du har et badekar, så drop sæben og læg dig i blød i et afslappende og langt bad med forfriskende badesalt. Overvej om du i stedet for denne kraftige pebermynte badesalt skal vælge en mild duft af blomster.

Alternativt kan du i brusebadet og mens huden stadig er fugtig og der er slukket for vandet gnide saltet direkte på f.eks. lårene og ballerne, det giver en god slibe effekt i stil med saltskrub. 

Indhold: 300 gram salt i glas med låg. 

Duft: Pebermynte.

Hint: Der har du to links som du måske finder nyttige. Klik på link til badesalt og du får vist alle produkter uanset mærke. Klik på Munkholm og du får en oversigt over alle de dejlige produkter.