Massageolie med Citrus

Munkholm Massageolie, Citrus

Munkholm, Massageolie.

Massageolie kan anvendes til alle former for massage.

Indhold: Glasflaske med 100 ml.

Køb i e-mærket sikker dansk webshop. 

99,00DKK 89,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Massageolie med citrus

Munkholm har fremstillet denne massageolie med duft af frisk citrus. Citrus opfattes som forfriskende og massageolien er både en god allround massageolie, god mod alle former for muskelsmerter herunder tennisalbue, skuldersmerter, ondt i lænden og andre muskelsmerter.

Massageolien er fremstillet af en blanding af forskellige olier som samlet giver sin unikke funktion, duft og effekt. I olien finder du en blanding af mandelolie, sesam olie, ricnusolie, kokusolie og naturligvis citrusolie. 

Mængde: 100 ml i apotekerflaske.

Massageolien er fremstillet af Munkholm i Holbæk af naturlige vegetabilske olier, og massageolien indeholder ikke paraben. Den tomme flaske adskilles i låg og flaske, hvor låges smides i container for plastaffald og glasflasken i container for glas. Selv om flasken er lille, så bidrager den lille flaske også til et bedre miljø når, den bliver genanvendt.  

Mere om massageolie: Massageolie må ikke ukritisk anvendes på ømme muskler, hvis du har muskelsmerer. Nogle gange har musklerne mere brug for hvile, kulde eller et par tabletter. Vi anbefaler, at du læser vores informationsside om massageolie hvor vi kommer nærmere ind på tennisalbue, muskelsmerter og almindelig massage for velvære. Klik på dette link til massageolie. Vil du tilbage til alt fra Munkholm så klik her.