Ulrich natürlich

Danmarks måske sortiment af fuld økologiske og bæredygtige vaskemidler til tøjvask, vask af stofbleer, iblødsætning og pletfjerning, men også den effektive mælkesyre og en række produkter for rengøring.

Certificering af produkter.

Det tyske agentur Ulrich natürlich er certificeret efter de strengeste krav til økologi og samtidig fokuseres der på bæredygtighed. Produkterne er fremstillet af fornybare råstoffer og uden brug af petrokemi, hvilket populært sagt vil sige stenolie pumpet op fra undergrunden.

De fleste produkter er Nature Care Product certificeret, der stiller høje krav til indholdet og indholdsstofferne. De fleste produkter er vegan (ikke galdesæben) men ingen produktet er testet på dyr.    

Bæredygtighed og refill.

Bæredygtighed betyder, at der spares på emballage og så tilbydes miljøvenlige og billige refill dunke til flere af de økologiske produkter. Således kan f.eks. vaskemiddel fås i 1 liter flaske med stort hul i toppen for let refill, 5 liter og 10 liter dunke for refill. For virkelig storvask og til vaskerier kan 25 liter dunke leveres.