Ulrich natürlich

Ulrich natürlich er økologiske og bæredygtige produkter til tøjvask, vask af stofbleer, iblødsætning og pletfjerning, men også den effektive mælkesyre og en række produkter for rengøring.

Certificering af produkter.

Det tyske agentur Ulrich natürlich er certificeret efter de strengeste krav til økologi og samtidig fokuseres der på bæredygtighed. Produkterne er fremstillet af fornybare råstoffer og uden brug af petrokemi, hvilket populært sagt vil sige stenolie pumpet op fra undergrunden.

De fleste produkter er Nature Care Product certificeret, der stiller høje krav til indholdet og indholdsstofferne.   

Bæredygtighed og refill.

Bæredygtighed betyder, at der spares på emballage og så tilbydes miljøvenlige og billige refill dunke til flere af de økologiske produkter. Således kan f.eks. vaskemiddel fås i 1 liter flaske med stort hul i toppen for let refill fra 5 liters dunk. Til vaskerier kan 25 liter dunke leveres. 

Gode links, så du let kan komme videre. Vi har samlet produkterne fra andre producenter, så klik her for rengøringsmidler så finder du de almindelige universal midler eller klik her for vaskemiddel for Grøn Balance og andre vaskemidler foruden Ulrich.