Munkholm Organic Flydende håndsæbe-Patchouli

Munkholm Organic håndsæbe, Patchouli 250ml

Munkholm Organic.

Apotekerflaske med flydende håndsæbe. Kan genfyldes fra 1 liter refill flaske.

Dejlig frisk duft af Patchouli og Vanilje fra naturlige æteriske olier.

Køb i e-mærket og sikker dansk webshop. 

129,00DKK 109,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Munkholm, flydende håndsæbe, Patchouli, 250 ml

Munkholm, flydende håndsæbe i glasflaske med pumpe og 250 ml. Variant: Patchouli og vanilje.

Denne dejlige flydende håndsæbe fra Munkholm vasker ikke alene hænderne rene men blødgør dem og efterlader hænderne med en svag og dejlig duft af Patchouli og vanilje. Patchouli er en flerårig urt, med en let og sødlig duft som ofte anvendes i hudplejeprodukter og gerne sammen med andre dufte, da nogle opfatter den som flygtig, men sammen med andre fastholdes duften. Den flydende håndsæbe er mild og skånsom mod hænderne og kan også anvendes, hvis du har behov for at vaske dine hænder ofte.

Sæben indeholder både Aloe Vera og Glycerin som virker både hurtigt og skånsomt så dine hænder bliver rene og bløde.

Duft: Patchouli og vanilje. Den flydende håndsæbe indeholder kun naturlige æteriske olier, ikke kunstige og sammensatte parfumer. Vejledning til brug: Påfør en passende mængde flydende håndsæbe på den fugtige hånd, skum op og skyl godt efter med rent vand. Ved at skylle hænderne på forhånd, så de er fugtet, så sparer du på dels på håndsæben, dels og mere vigtigt er det at den påførte sæbe lettere fordeles til alle dele af hånden og fingrene. Hænderne bliver ganske enkelt renere.

Indhold: 250 ml i glasflaske med pumpe. Denne flydende håndsæbe kan også købes i flaske med 500 ml og i en refill plastikflaske med et indhold på 1 liter, så du kan genfylde denne pumpeflaske og dermed genbruge den dekorative glasflaske og pumpen. Køber du refillflasken, så sparer du flaske, pumpe, emballage, etikette og fragt.

Fremstillet: Den flydende håndsæbe er håndlavet på Munkholms eget værksted i Holbæk, hvor den også bliver tappet. Munkholm fremstiller selv alle de flydende håndsæber og alle de øvrige produkter og altid efter gamle klassiske opskrifter og metoder. Flasker bliver manuelt påfyldt og etiketterne sættes på i hånden.

Økologiske flydende håndsæber

Munkholm har med Organic udviklet en hel serie af flydende håndsæber og andre produkter med økologiske ingredienser. Alle produkterne i serien lige med undtagelse af saltskrub og 1 liter refill håndsæbe leveres i den dekorative og klassiske brune apotekerflasker i glas. Organic serien lavendel og rosmarin er blot en af fem serier fra Munkholm med identiske produkter bortset fra de naturlige æsteriske olier som er tilsat for at give de flydende håndsæber og de andre produkter deres særlige karakter.

Links til andre produkter

Var denne Munkholm Organic Patchouli og vanilje ikke lige den flydende håndsæbe du ønskede og overvejer du noget andet, så klik her på link til flydende håndsæbe, så finder du alle de flydende sæber fra både Munkholm og fra andre danske mærker. Du kan også klikke på link til Munkholm, så fører vi dig til siden med alt fra Munkholm eller er du gået helt galt i byen og vil se vores faste håndsæber så klik her.