Body Oil 100ml, Grape fra Munkholm

Munkholm Organic, Body Oil 100 ml, Grape

129,00 DKK 109,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Økologisk badeolie med frisk grape

Munkholm Organic bodyoil eller plejeolie er fremstille af rene naturlige olier og økologiske ingredienser, herunder naturlige æteriske olier. Organic serien består af 5 forskellige dufte, hvor denne bodyoil er tilføjet naturlige æteriske olie fra Grape og Pomelo. Grape er normal en kraftig duft, men i denne blanding sammen med Pomelo (citronmelon) fremstår den afbalanceret og frisk.

Anvendelse: Det er en fordel at anvende olie på våd eller fugtig hud, den trænger hurtigere ind og man bruger kun halvdelen i forhold at skulle fordele olien på den tørre hud. Du kan med fordel spraye lidt olie i hånden og massere den ind i huden hvor der er behov.

Efffekt: Blødgør din hun og trænger hurtigt ind og giver masser af fugt.

Duft: Grape og Pomelo (Citronmelon).

Indhold: 100 ml.

Emballage: Brun glas apotekerflaske med sort spray på toppen.

Munkholm er et dansk firma fra Holbæk som fremstiller en lang række hudpleje produkter. På ingredienslisterne fremgår, at mange af ingredienserne er økologiske og mange stammer fra den danske natur. Munkholm holder gode gamle traditioner holdes i hævd i forbindelse med fremstilling af forskellige produkter, det betyder blandt andet at denne Organic Grape og Pomelo Bodyoil er håndrørt, håndtapper og etiketterne er sat på i hånden.