Beaute Pacifique, Gaveæske, Body Care

Beaute Pacifique, gaveæske.

Gaveæske med 2 produkter.

En god og meget anvendelig gave, som kan bruges af alle.

Køb i e-mærket og sikker dansk webshop. 

438,00DKK 329,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Gaveæske, Body Care produkter.

Beaute Pacifique gaveæsken indeholder to af de klassiske og fantastiske produkter.

Æsken indeholder en af alle tiders mest sælgende produkter fra Beaute Pacifique, nemlig den fantastiske Body Lotion Dry skin. Body Lotion Dry skin er til tør hud over hele kroppen, som indeholder anti-age ingredienser. Denne Body Lotion giver et stærkt forøget fugtindhold, som gør huden blød i mange timer.

På grund af sit høje indhold af Squalane og Vitamin A, er denne body lotion også særdeles velegnet til kosmetisk behandling af ekstraordinær tørhed ved fx psoriasis. Virker stærkt lindrende og plejende på irriteret og solskoldet hud.

Indhold: 200 ml.

Gaveæskens andet produkt er endnu en klassiker, mild Shower Gel, som er en mild badegele som er sammensat af ingredienser som renser huden og helt uden af udtørre. Produktet er mildere mod huden en almindeligt vand og alligevel er den effektivt rensende. Kan anvendes på den mest sensible hud. Efterlader huden ren og blød - klar til fugtgivende bodylotion.

Den milde shower gel er også det perfekte valg som håndsæbe til personer med sart hud, eller hvis man vil passe særligt godt på hænder ved hyppig håndvask og afspitning.

Indhold: 200 ml.