Super 3 Booster, 50 ml fra Beaute Pacifique

Beaute Pacifique, Super 3 Booster, 50 ml

Beaute Pacifique, Super 3 booster.

Tube med 50 ml.

Særlig fordel ved produktet er kraftig virkende anti-age, nedsætter fedtstofproduktion, forebygger mod uren hud, bekæmper bumser og modvirker ardannelse. Læs mere herunder.

Køb i e-mærket og sikker dansk webshop. 

429,00DKK 309,00DKK

Få besked når varen kommer på lager

Anti-age Super 3 Booster, 50ml

Beaute Pacifique er en særdeles kraftig anti-age rynkecreme og meget mere.

Beaute Pacifique cremen indeholder to effektive Vitamin A typer, som gendanner tabt collagenstruktur i hele hudens tykkelse ved at stimulere produktionen af collagen og elastin. Hudens struktur forstærkes og bliver mindre transparent.

Reparerer solens skadevirkninger og reducerer tydeligt rynker. Super 3 cremen er også effektiv til pleje af tynd hud, f.eks. på håndryggen, samt til tørre negle. Beaute Pacifique cremen nedsætter hudens produktion af fedtstof og indeholder Propolis til behandling og forebyggelse af uren hud - også hos unge. Cremen er derfor god, hvis du har problemer med fedtet hud.

Påføres i et meget tyndt lag på afrenset hud hver anden aften i de første to uger. Hvis der opstår rødme, anvendes cremen først, når rødmen er forsvundet. Efter tilvænning anvendes cremen hver aften.

Velegnet som det næste skridt efter Crème Métamorphique, hvis man ønsker et produkt, der er endnu stærkere virkende på grund af det høje indhold af de to effektive Vitamin A typer.

Særlige fordele:

  • Et af markedets kraftigst virkende anti-age produkter.
  • Nedsætter hudens fedtstofproduktion og forebygger problemer med uren hud.
  • Indeholder Propolis, der bekæmper bumser og modvirker ardannelser.

Indhold: 50 ml i tube.

Beaute Pacifique er et dansk firma med udvikling, produktion og salg i Danmark. Beaute Pacifique er anerkendt for produkter med en helt enestående og dokumenteret effekt, hvilket naturligvis har ført til vækst i både Danmark og som eksportvare til mange lande.