KBM mopper | De måske bedste..!

Vælg et moppesæt komplet med fire dele og alt hvad du skal bruge til huset eller lejligheden. Vælger du KBM moppesættet, så har du et moppesæt for livet. Kombimoppen har en garanteret holdbarhed på 400 maskinvaske. Overvej en ekstra moppe så du kan skifte den beskidte moppe ud og vaske begge samlet.

KBM mopper er unikke.

KBM gulvmoppe systemet er det professionelle og robuste system, som anvendes af mange rengøringsselskaber i både Danmark og specielt i Sverige. Systemet får i mange forskellige bredder og helt op til 120 cm, men i Fjordbutikken fører vi kun systemet på 40 cm fordi moppebredden passer perfekt til det private hjem. Blandt vores kunder er der også en række rengøringsselskaber, som bruger mopper i firmaer og institutioner.

Tre typer mopper til gulvet.

Mopper fås til tør, fugtig og våd brug. Den hvide tørmoppe med mikrofiber fejer og opsamler let snavs, hår og støv. Den fugtige og grøn og hvidstribede Bonder universalmoppe eller kombimoppe anvendes på alle vaskbare overflader og ved korrekt dosering af rengøringsmiddel, vasker du gulv uden at efterlade striber og skjolder. Skal du vaske klinker med struktur og brede fuger, så anbefaler vi den mørkeblå moppe med løkker. Når vi taler om gulvmoppe systemer, så taler vi om et sæt bestående af teleskopskafte, fremfører og mopper. Fremføreren er pladen med kugleleddet som sættes på skaftet. Tidligere kunne kugleleddet fås som reservedel, men på grund af for ringe salg er den udgået af KBM sortiment, tankevækkende på den gode måde.

Mopper og rengøringsmidler.

Der skal spares på rengøringsmidlet når gulvet vaskes med mopper. Dets mere blank gulvet er, dets mindre rengøringsmiddel og faktisk er et par dråber tilstrækkelig. Årsagen er at for meget sæbe efterlader det, som vi kalder sæbestriber, som er særligt synligt på blanke overflader. 

Klik her måske kan vi hjælpe dig med det du leder efter. Klik her for alle rengøringsmidler eller klik her for alle vores mærker KBM, Grøn Balance, Sterling og alle de andre.