Fugle foderhuse, insekthoteller og facaderens

Vælg et dekorativt fugle foderhus eller foderbræt, som vil gøre både dig og fuglene glade. Fugle foderhusene er lavet i smarte farver og design, så de også fremstår dekorative, hvis du skulle have glemt at fylde op med frø. Vores insekthoteller er klar til ophængning, de mangler blot en krog i væggen og den skal helst være på en sydvendt væg. Læs mere om de to typer produkter nederst på denne side.

Fugle foderhus et dekorativt element.

De fleste fugle skal lige blive trygge ved det nye, som bliver hængt op men deres nysgerrighed for fugle hoderhuset med fuglefrø vinder til sidst over deres forsigtighed. Nogle fugle er lette at overbevise, mens andre skal bruge lidt tid.

Hæng fugle foderhuset, synomonym med fugle foderbræt, et sted hvor du selv kan se det, så du får glæde af fuglenes besøg. Du kan hænge dem på en væg eller frit ned fra en gren, taget eller andet. 

Insekthoteller til de mindste.

Insekter, biller, larver og andre af havens dyr gemmer sig en stor del af tiden i f.eks.gamle træer, som er velegnet for nogle dyr, mens andre bare vil have en sprække eller revne, så er de hjemme. Insekthoteller er til de fleste, men for at gøre det attraktivt, så er der nogle ting du kan gøre.

Først og fremmest bryder flyvende insekter sig hverken om stærk vind eller regn, så når insekthotellet placeres, så undgå at det bliver tæt på hjørner hvor det rusker. Insekter elsker lys og varme, så derfor vil de foretrække en sydvendt væg og helst et stykke oppe af væggen, hegnet eller træet.

Decion facaderens.

Decion er tidligere blevet solgt middel mod både mug, svamp og som effektivt rengøringsmiddel på grønne flader udendørs. Decion er tidligere blevet solgt som algefjerner, det hedder produktet imidlertid ikke længere på grund af skærpet lovgivning.