Beaute Pacifique, Ouverture, Eau de Toilette 50 ml

Beaute Pacifique, Ouverture.

Eau de Toilette, 50 ml klar glasflaske med pumpe.

Vandbaseret - indeholder ikke alkohol.

Køb dine Beaute Pacifique favoritter i e-mærket webshop.

449,00DKK 335,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Ouverture, 50 ml Eau de Toilette

Beaute Pacifique Ouverture, en ren vandbaseret Eau de Toilette. Ouverture har en dejlig duft og er samtidig en mild og en hudvenlig parfume baseret på vand.

Navnet udtrykker en ny begyndelse, hvor de dejligste naturlige duftnoter bæres frem af forstøvet vand, så man helt undgår at bruge et udtørrende opløsningsmiddel som alkohol.

Beaute Pacifique har arbejdet intensivt med at sammensætte Ouvertures til en duft som har elementer fra blomster og frugter med et strejf af vanilje og tilfører helt unikt huden mere fugt og giver silkeblød fornemmelse, samtidig med at duftudtrykket fastholdes.

Særlige fordele:

  • Vandbaseret Eau de Toilette
  • Hudvenlig og uden alkohol 
  • Fugtgivende

Indhold: 50 ml glasflaske med pumpe.

Note: Ouverture Eau de Toilette findes i denne 50 ml flaske og den mindre 30 ml flaske.

Ouvertures unikke vandbaserede formulering betyder, at produktet, ved kort påføringsafstand, kan få en let skummende konsistens. Dette er helt normalt og overskydende produkt fordeles nemt på det ønskede hudområde.

Udviklet og fremstillet i Danmark. Ouverture, Eau de Toilette og alle de øvrige Beaute Pacifique produkterne er udviklet på Beaute Pacifique’s eget laboratorium i Hadsund, Danmark og produktionen ligger ligeledes i Hadsund, Nordjylland.

Note: Klik her og vend tilbage til alt fra Beaute Pacifique.