My Feet 40%, Peeling Balm fra Beaute Pacifique

Beaute Pacifique, My Feet 40%, Peeling Balm

Beaute Pacifique.

Fodcreme.

My Feet 40% Urea.

Køb Beaute Pacifique i e-mærket dansk webshop.

249,00DKK 185,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


My Feet 40% Peeling Balm

Ekstremt plejende og eksfolierende fodmaske.

En helt unik og ekstremt let fodmaske med 40% Urea, som er særligt velegnet til behandling af ekstra tørre fødder med hård hud og revnede hæle. Fodmasken giver en intens pleje samtidig med, at den effektivt eksfolierer og blødgører den hårde hud, så fødderne igen bliver smidige og helt silkebløde. Desuden indeholder fodmasken særlige aktiver, der reducerer fodlugt og minimere risikoen for fodsvamp.

Fodmasken påføres fødderne i et jævnt tykt lag, og hver fod overtrækkes med en plastpose, så fodmasken ikke taber fugtighed, mens den virker. Lad fodmasken virke i 20-30 minutter, inden den vaskes af. Afslut din fodpleje med Beauté Pacifique My Feet 10% Niacinamide Caring Creme for at give fødderne et blivende, ekstra fugtighedsboost. Anvend fodmasken 1-2 gange om ugen eller efter behov.

Særlige fordele:

  • Ekstremt effektiv mod tørre og revnede fødder
  • Ekstra eksfolierende – så fødderne igen føles helt silkebløde
  • Giver et stærkt forøget fugtniveau 
  • Reducere svedlugt og mindsker risikoen for fodsvamp

Emballage og miljø anbefaling: Når tuben er tømt, så skrues låges af og tuben og låget smides begge i samme affaldscontainer for plastik. Nogle sorteringsanlæg er i stand til at sortere forskellige typer plast efter type og derved kan en større mængde plastik med høj kvalitet genanvendes. Æsken er fremstillet af FSC-certificeret materiale og smides i container for papir og pap.

Herunder vises et lille udsnit af vores mange produkter til fodpleje. Har du hård hud under fødderne, så klik her på Credo, et tysk superbrand for pedicure værktøj som fodhøvl, fodrasper, Smartcutter, file m.v.