Lermaske fra Beaute Pacifique

Beaute Pacifique, Dybderensende Lermaske 50 ml

3 typer ler i lermaske, dybderensende.
189,00DKK 135,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Dybderensende lermaske

Beaute Pacifique Deep Pore Cleansing Mask eller kort og godt lermaske. Lermasken indeholder tre forskellige lerarter som opsuger og frigør alt overskydende fedtstof fra hudens overflade.

Anvendelse: Til normal hud anvendes masken 1 gang ugentligt efter afrensning. Til kombineret og fedtet hud anvendes masken 2-3 gange ugentligt. Påføres i ansigt, med undtagelse af øjenpartiet. Lad masken virke i ca. 10 min. eller indtil den er helt tør. Fjernes derefter med lunkent vand. Påfør herefter dit foretrukne renseprodukt og afslut med Beauté Pacifique creme. Så bliver huden silkeblød.

Særlige fordele

• Indeholder tre forskellige lerarter, der tilsammen opsuger fedtstof og olie • Indeholder ferskensaft, der giver en frisk følelse og en naturlig duft

• Indeholder Camphor, der har en mildt bedøvende effekt

• Afhjælper let kløe og dæmper irritation i huden.

Indeholder Kaolin, Bentonite og Magnesium Aluminium Silicate som er tre forskellige typer af ler – alle med mikrometer små partikler og en enormt stor overflade, der giver maksimal adsorption og effektiv fjernelse af olie fra huden. De tre forskellige typer af ler samarbejder for at sørge for en fortræffelig afrensning uden at efterlade rester af fedtkomponenter på hudens overflade.

Indhold: 50 ml.