Beaute Pacifique, Stay Beautiful SPF50, 50 ml m. pumpe

Beaute Pacifique, solcreme / sololie, SPF50.

Flaske med 50 ml og pumpe.

Ultralet flydende, plantebaseret, avanceret og ny solbeskyttelsesteknologi.

Køb i e-mærket og sikker dansk webshop.

259,00DKK 229,00DKK

Få besked når varen kommer på lager

Stay Beautiful solcreme SPF50

Beaute Pacifique Stay Beautiful 50 High SPF.

Beauté Pacifique solcremen tilfører ekstra fugt til huden og giver en fremragende beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler.

Solcremen er et innovativt og ultralet flydende produkt med en enestående behagelig og let fornemmelse på huden. Solcremen er baseret på en plantebaseret, naturlig, bæredygtig og avanceret solbeskyttelsesteknologi, der giver cremen sin lette, ikke-fedtende konsistens og en helt fantastisk følelse på huden.

Den avancerede solbeskyttelsesteknologi er baseret på Beauté Pacifique’s egen nyudviklede emulsionstype bestående af såkaldte oleosom-dråber i microstørrelse fra Saflor tidslen. Disse Oleosomer har en helt unik evne til effektivt at transportere og frigive både hudplejende ingredienser og organiske UV-filtre. Oleosomerne kollapser, når de spredes på hudens overflade, hvorved deres indhold selv flyder ud og fordeler især solfiltrene i en særdeles jævn og ensartet dækkende film, og derved opnås både den ønskede optimale solbeskyttelse med SPF 50 samt en behagelig, ikke-klæbende følelse på hudens overflade.

STAY BEAUTIFUL 50 HIGH SPF skal rystes grundigt før anvendelsen, og fordeles jævnt i hele ansigtet og på halsen inden ophold i solen. Gentag altid efter badning.

TIP: Afslut dagen i solen med Beauté Pacifique STAY COOL AFTER SUN LOTION for at tilføre huden endnu mere fugt og få en dejlig, kølende og afslappende fornemmelse.

Indhold: 50 ml med pumpe.

Særlige fordele:

  • Høj solbeskyttelse (SPF 50) 
  • Ultralet og med en enestående behagelig følelse på huden 
  • Beskytter mod både UVA- og UVB-stråling
  • Koralvenlig