Creme Paradoxe fra Beaute Pacifique

Beaute Pacifique, Creme Paradoxe Dagcreme 50 ml

Beaute Pacifique, Dagcreme.

Paradoxe er en særlig anti-age serie med egenudviklede og effektive ingredienser.

Som særlige fordele ved produktet kan nævnes effektiv mod acne, bumser, gammelmands pletter, strækmærker og meget mere, dertil kommer unik anti-age effekt. Læs mere herunder.

Køb i e-mærket og sikker dansk webshop. 

479,00DKK 344,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Dagcreme med effektiv anti-age

Beaute Pacifique, Creme Paradoxe, Anti-age.

Med Creme Paradoxe er det lykkes for Beauté Pacifique, som den første virksomhed uden for den medicinske verden, at bruge Resveratrol og Procyanidin i en creme. Produkterne har en dokumenteret effekt som forsinker aldersprocesserne anti-age og forlænger cellernes liv.

Resveratrol kendes fra vindruekerner og her opstår navnet. Det er et paradoks, at franskmænd, som spiser fed mad og drikker vin har en forholdsmæssig lav risiko for hjerte og karsygdomme. Forskere har fundet ud af, at det skyldes stoffet Resvertrol.

Procyanidin hindrer tilstopning af årer og dermed forkalkning.

Cremen Paradoxe holder således huden ung og sund i længere tid. Creme Paradoxe anbefales ligeledes mod hurtig sårheling, acne, anti-age, hævelser, bumser, gammelmandspletter, strækmærker og ar. Cremen kan ligeledes have en gunstig indvirkning mod forstadier mod kræft.

I Paradoxe familien finder du også Corpus Paradoxe (body oil) og Serum Paradoxe (ansigtsolie).

Indhold og emballage: Krukke med 50 ml.

Fremstillet: Beauté Pacifique produkterne er alle fremstillet i Danmark.

Paradoxe serien: Paradoxe er en særligt effektiv anti-age-serie specielt udviklet til tør og sensitiv hud med tendens til rødme og rosacea. Serien er baseret på Beauté Pacifiques egen kilde til ekstrakter af den unikke vindruekerneolie fra Andesbjergene i Chile. Vindruekerneolien har et naturligt højt indhold af Procyanidin og Resveratrol, der udsætter aldersprocesserne og reparerer solskader. Paradoxe er til dig, der ønsker at styrke huden, mindske rødmen og få tilført fugt samtidig med at mindske rynker og bekæmpe solskader.