Super 3 Booster, 100 ml fra Beaute Pacifique

Beaute Pacifique, Super 3 Booster, 100 ml

609,00 DKK 435,00 DKK

Få besked når varen kommer på lager

Super 3 Booster, anti-age natcreme

Super 3 Booster eller Beaute Pacifique natcreme er cremen med markedets kraftigst virkende anti-age effekt.

Umiddelbart minder Super 3 Boosteren og Creme Metamorphique om hinanden da begge er natcreme med et meget højt indhold af A-vitamin. Specielt for Super 3 gælder, at den samtidig nedsætter hudens fedtstofproduktion og forebygger uren hud. Produktet er derfor særdeles velegnet til unge mennesker eller voksne med hormonforstyrrelser, som giver sig til udslag med bumser og uren hud. 

Beaute Pacifique, Super 3 Booster indeholder endvidere Propolis, der bekæmper bumser og modvirker ardannelser.

Den unge hud indeholder Squalane, men med tiden falder niveauet dramatisk. Super 3 indeholder squalane olie i Beaute Pacifique udgaven er dråberne ultra små og virker som effektive transportører for A-vitaminerne og andre aktive ingredienser, som skal virke i hudens dybde. 

Forebygger og reparerer solens skadelige påvirkninger og reducerer tydeligt rynker og strækmærker. Super 3 Boosteren er også effektiv til pleje af tynd hud f.eks. på håndryg samt til behandling af tørre negle. 

Påføres i et meget tyndt lag på afrenset hud hver anden aften i de første to uger. Hvis der opstår rødme, anvendes cremen først, når rødmen er forsvundet. Anvendes derefter gradvis oftere efter behov. Velegnet som det næste skridt ved siden af Creme Métamorphique (natcremen), hvis man ønsker et produkt, der er endnu stærkere virkende på grund af de tre A-vitamintyper.

Super 3 boosteren fås i både tube med 50 og 100 ml.