Masculinity, Dagcreme 100ml fra Beaute Pacifique

Beaute Pacifique, Masculinity, Dagcreme 100 ml

299,00DKK 229,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Hudpleje til mænd - Ansigtscreme

Beauté Pacifique serien Masculinity er udviklet specielt og dedikeret til de maskuline behov, så mænd hurtigt og nemt kan opnå og vedligeholde et friskt og sundt udseende. Masculinity serien består af fem meget effektive produkter, som skal give hurtige og synlige resultater. Produkterne i Masculinity serien adskiller fra de øvrige Beaute Pacifique produkter med den sorte maskuline emballage.

Produkt: Beaute Pacifique, Moisturizing Day Creme for men. Masculinity Fugtgivende Dagcreme er ideel som fugtighedsgivende creme til mænd, fordi den tilfører og fastholder masser af fugt. Indeholder Squalane, som hurtigt trænger ned i huden og gør den naturligt blød. Virker stærkt fugtgivende og fastholder fugt hele dagen med indhold af Hyaluronsyre, og tilfører Niacinamid og Sodium PCA, som binder ekstra fugt, så udtørring også undgås i hudens øverste lag.

Cremen masseres blidt ind med fingerspidserne på afrenset hud - hver dag i et ganske tyndt lag i ansigtet og på halsen. Mængden afpasses huden, så der ikke efterlades overskydende creme, der føles fedtet.

Særlige fordele:

• Fugter straks - uden at føles fedtet.

• Blødgør huden - uden at skinne.

• Giver huden en frisk maskulin udstråling og duft.

• Egnet til alle hudtyper.

Indhold: 100 ml tube.

Producent: Beaute Pacifique, Danmark.