D-Force Dagcreme i krukke fra Beaute Pacifique

Beaute Pacifique, D-Force Anti-Age dagcreme 50 ml

D-force med A-Vitamin estre og D-vitamin.
589,00DKK 479,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


D-Force, dagcreme med A og D-vitamin

Beaute Pacifique, D-Force, Body Creme med masser af A og D-vitamin. Beaute Pacifique D-force gør det muligt at tilføre huden helt naturlig D-vitamin, som huden meget ofte ikke selv danner, fordi vi nu alle er fokuserede på, at for megen sol kan føre til hudkræft. D-vitamin dannes kun i huden og den nyeste forskning konkluderer, at underskud af D-vitamin i huden kan føre til meget alvorlige sundhedsproblemer.

D-vitamin dannes typisk ved solens påvirkning af den synlige hud, men optages også ved at spise fede fisk som makrel, laks og sild, men kan også optages gennem huden med en creme, som kan transportere D-vitamin ind i huden. Mange danskere har i vinterhalvåret et lavt indhold af D-vitamin i blodet, der samme har personer som går tildækket. Manglende D-vitamin kan føre til forskellige sygdomme.

D-Force Risk Management Dagcreme anvendes som anti-age creme om morgenen og påføres så tyndt, at cremen penetrerer helt ind i huden i løbet af få minutter.

Særlige fordele:

• Produktet tilfører huden ekstra vitamin D - tænkt som et ekstraordinært supplement til den i huden naturligt dannede vitamin-D.

• Indeholder to forskellige potente typer vitamin A-estre, der hver for sig giver huden i hele dens tykkelse en betydelig forbedring ved både aldersforandringer og solskader.

• Indeholder 2 typer vitamin E, der fungerer som antioxidanter

• Produktet giver en meget effektivt virkende anti-age hudpleje.

• Patentanmeldt penetrationssystem, der fører de aktive stoffer dybt ned i huden

• Indeholder ikke parfume.

Bemærk: Markedsføres ikke som medicinsk produkt.

Indhold: Krukke med 50 ml.