AHA, Anti-Wrinkle creme fra Beaute Pacifique

Beaute Pacifique, AHA Creme Lactique, 50 ml

Beauté Pacifique creme til de første fine linier. Indholder A og C-vitamin. Indhold: 50 ml.
419,00DKK 369,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


AHA creme giver fornyet energi

Beaute Pacifique Creme Lactique AHA anti-wrinkle creme giver vitalitet og glød til huden. Cremen er mild og har et lavt til moderat indhold af A-vitamin.

Trænger din hud til energi, glød og vitalitet efter en lang vinter? Så vælg Crème Lactique, der exfolierer ganske let med mælkesyre og efterlader huden med fornyet energi. Cremen er velegnet til både dag og nat som en blid anti-age kur der også giver fugt til den tørre hud. Bør anvendes vekslende med en af de andre Beauté Pacifique anti-age-cremer f.eks. Creme Metamorphique og Creme Paradoxe. AHA cremen påføres efter afrensning med rensemælk og toner.

Særlige fordele

  • Exfolierer ganske let og tilfører samtidig fugt.
  • Giver huden en bedre udstråling og en mere ensartet hudtone.
  • Tilfører kontinuerligt C-vitamin til huden.
  • Perfekt boost til huden i alle aldre.

Cremen indeholder bl.a. avocadoolie som er er rig på Linolinsyre som huden mangler med stigende alder. Desuden indeholder avocado olie en række andre vitaminer, der trænger ind i huden sammen med olien.

AHA cremen indeholder endvidere Lactic Acid, som er en Alpha-Hydroxy syre, der blidt exfolierer døde hudceller fra hudens overflade. Den fungerer også som en naturlig fugtbinder. Lactic Acid hjælper på huden ved at formindske fremkomsten af fine rynker ved tørhed og udglatter desuden andre synlige aldersforandringer. Lactic Acid hjælper endvidere huden til at danne en mere ungdommelig glød.

Indhold: 50 ml. i krukke.