SuperFruit Dagcreme All Skin fra Beaute Pacifique

Beaute Pacifique, SuperFruit, Dagcreme, alle hudtyper 50 ml

Beaute Pacifique, Dagcreme til alle hudtyper.

Superfruit produkterne er udviklet specielt til ung hud.

Som særlige fordele ved produktet kan nævnes forstærker huden, mindsker rødme, udjævner pigmentfejl m.m. Læs mere herunder.

Køb i e-mærket og sikker dansk webshop. 

239,00DKK 175,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Fugtgivende dagcreme til den unge hud

Beaute Pacifique Superfruit, dagcreme, All skin til den unge hud. SuperFruit Skin Enforcement Dagcreme til alle hudtyper er en fugtgivende ansigtscreme, der forstærker og bevarer hudens egenskaber til at holde sig ung og glansfuld længst muligt. Synligheden af de første fine og mimiske linjer mindskes.

Cremen er beriget med tre naturlige ekstrakter fra de næringsrige SuperFruits: tyttebær, grøn the og blade fra æbletræer. Deres positive effekter på huden skyldes bl.a. deres høje indhold af antioxidanter, der virker beskyttende på hudcellerne, mens de samtidigt optimerer hudens fornyelsesprocesser, fugtniveau og forebygger urenheder og rødme.

Når sæsonen skifter fra sommer til vinter, så bliver luften på grund af kulden tør og når stuen er varmet godt op, så øges hudens fordampning. Bruger du all skin dagcremen til hverdag, så vil nogle føle at cremen ikke giver tilstrækkelig fugtighed. Du kan derfor skifte til dry skin om vinteren og tilbage til all skin om sommeren.

Påfør om morgenen på afrenset hud. Suppler med Hydrating Face Mist og natcreme fra SuperFruit Skin Enforcement serien for at optimere effekten.

Særlige fordele:

  • Forstærker og bevarer den unge huds egenskaber med naturlige SuperFruit Ekstrakter.
  • Bekæmper de allerførste mimiske linjer
  • Fugter og opfrisker huden
  • Mindsker rødme ved uren hud og udjævner pigmentfejl.

Producent: Beaute Pacifique, Danmark.

Indhold: 50 ml.