Symphonique Day-Time Beaute Pacifique

Beaute Pacifique, Creme Symphonique Day-Time, 50 ml dagcreme

Beaute Pacifique, Symphonique.

Creme Symphonique Day-Time ansigtscreme.

Ansigtscreme, dagcreme.

Køb Beaute Pacifique i e-mærket og sikker webshop.

699,00DKK 595,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Creme Symphonique Day-Time alle hudtyper

Beaute Pacifique har udviklet denne Crème Symphonique Day-Time, som er en fugtgivende dagcreme med avanceret nano-teknologi, der allerede ved påføringen virker forskønnende på hudens overflade, og som dernæst penetrerer dybt med en rig pallette af anti-age ingredienser med hver sin specifikke langtidseffekt. Crème Symphonique serien er baseret på den seneste dermatologiske videnskab, og er sammensat af Beauté Pacifique med multiple ingredienser, der hver for sig virker foryngende og genopbyggende, og som i Symphonique-produkterne tilsammen giver den helt optimale, foryngende hudpleje til den voksne hud.

Cremen påføres på afrenset hud – eller, optimalt efter påføring af Serum Symphonique – med et eller to pump efter behov og fordeles med let fingermassage, indtil cremen er trængt helt ind i huden.

Særlige fordele ved Creme Symphonique:

  • Maksimal Anti-Age effektivitet som dagcreme – Sammenfatter al den nyeste viden fra Dermatologien om kosmetisk hudpleje, der faktisk virker.
  • Virker fugtbevarende og plejende hele dagen med ingredienser, der løbende aktiveres automatisk.
  • Udviklet målrettet som den helt optimale dagcreme -

Allerbedst til anvendelse sammen med Crème Symphonique- Night Time og Serum Symphonique, sammensat så alle de mange anvendte ingredienser tilsammen udgør en komplet helhed, svarende til instrumenterne i et Symfoniorkester, hvori alle stemmerne høres.

Indhold: 50 ml i flaske med pumpe.

Udviklet og fremstillet i Danmark. Creme Symphonique Day-Time og alle de øvrige Beaute Pacifique produktene er alle udviklet på Beaute Pacifiques eget laboratorium i Hadsund, Danmark og produktionen ligger ligeledes i Hadsund, Nordjylland.

Note: Klik her og vendt tilbage tilbage til alt fra Beaute Pacifique eller her for alle vores a-vitamin og anti-age produkter.