Ouverture, Body Lotion 100 ml fra Beaute Pacifique

Beaute Pacifique, Ouverture, Bodylotion 100 ml

Beaute Pacifique, Ouverture.

Body Lotion, 100 ml med parfume.

Køb dine Beaute Pacifique favoritter i e-mærket webshop.

149,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Beaute Pacifique, Ouverture Bodylotion

Ouverture bodylotion giver en silkeblød smidig og glat hud samt skøn duft af Ouverture. Giver optimal fugtpleje til alle hudtyper. Let at påføre og har en let konsistens.

Ouverture Body Lotion i den lyse og let rosafarvede tube indeholder en anden type bodylotion i forhold til de øvrige fra Beaute Pacifique. Ouverture serie har det tilfældes, at de indeholder en mild og vandig parfume.

Beaute Pacifique Ouverture bodylotion er beriget med både A, C og E-vitamin og giver huden en fantastisk blødhed på baggrund af naturlig Squalane. Squalene er en olie, der forekommer naturligt i huden og udgør en vigtig det lipide system.

Den unge hud indeholder i forvejen en optimal mængde squalane, men med alderen. niveauet drastisk. Den sol- og aldersskadede hud absorberer derfor Squalane særdeles godt, og penetrationsevnen er usædvanlig stor. Nanometriske dråber af Squalane fungerer som effektive ”transportører” for A-vitaminerne og andre olieopløselige, aktive ingredienser. Mangel på Squalane i huden medfører alt for tidlig ældning som tørhed og manglende elasticitet. Tørre og aldersforandrede områder bliver hurtigt utroligt bløde, når Squalane påføres i den rigtige formulering.

Vitaminerne virker cellefornyende og giver både større elasticitet og har anti-age virkning på huden.

Indhold: 100 ml i tube med vippelåg.

Særlige fordele

  • Anti-age effekt
  • Fugtmætter huden og gør den silkeblød
  • Øger elasticiteten og gør huden mere robust
  • Cremen absorberes hurtigt

Indeholder skøn duft af vores Ouverture parfume Hvis denne bodylotion alligevel ikke er den du søger, så kan du herunder se et udvalg af Beaute Pacifique bodylotion. Vil du se vores komplette sortiment af bodylotion ikke kun fra Beaute Pacifique, men også fra danske mærker. Klik her for bodylotion.