Creme Symphoniue Night-Time, 50 ml fra Beaute Pacifique

Beaute Pacifique, Creme Symphonique Night-Time, 50 ml natcreme

Beaute Pacifique, Symphonique.

Creme Symphonique Night-Time ansigtscreme.

Natcreme.

Indhold: 50 ml.

Køb Beaute Pacifique i e-mærket og sikker webshop.

749,00DKK 629,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Creme Symphonique Night Creme

Beaute Pacifique natcreme med 6 forskellige A-vitaminer.

Denne avancerede nat-creme er bygget op omkring hele seks forskellige A-vitamintyper, så der både opnås en hurtig Collagen-genopbyggende anti-age effekt og etableres en langtidseffekt med et depot af reparations-parat A-vitamin nede i huden. Med Beauté Pacifiques veldokumenterede squalane-baserede nano-teknologi trænger A-vitaminerne helt derned i læderhudens elastiske fibernetværk, som netop derfor genopbygges og forstærkes – svarende til en ægte foryngelse. De mange øvrige ingredienser arbejder alle sammen om, med hver sine supplerende hud-forbedrende egenskaber, at cremen kan fungere som en helhed og bliver til en symfoni, der giver den absolut optimale pleje til den voksne hud.

Cremen påføres direkte på afrenset hud - med et eller to pump efter behov og fordeles dernæst med let fingermassage, indtil cremen er trængt helt ind i huden.

BEMÆRK: Undgå at påføre denne creme i øjenomgivelser! Denne creme er meget aktiv og kan i enkelte tilfælde kræve lidt tilvænning. Start derfor med at påføre i et meget tyndt lag på afrenset hud – kun hver anden aften i de første to uger. Hvis der opstår rødme, anvendes cremen først, når rødmen er forsvundet. Anvendes derefter gradvist oftere efter behov.