SuperFruit Micellar Water fra Beaute Pacifique

Beaute Pacifique, SuperFruit, Micellar Water 160 ml

Beaute Pacifique, Micellar rensevand.

Superfruit produkterne er udviklet specielt til ung hud.

Særlig fordel ved produktet er effektiv makeup fjerner anvendelig på selv den mest sensitive hudtype. Læs mere herunder.

Køb i e-mærket og sikker dansk webshop. 

149,00DKK 99,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Micellar rensevand

En mild Micellar Rensevand med nordiske Super-Frugter/ekstrakter af: Birk, Tyttebær, Multebær og Havtorn, som tilfører masser af vitaminer, anti-oxidanter og fugt. Produktet indeholder endvidere Betula Alba Juice som var kendt allerede i Vikingetiden som et helse-fremmendeprodukt. Moderne videnskabelige metoder har nu vist, at der ganske rigtigt er aktive ingredienser i birketræetssaft, som kan binde ekstra fugt i huden og virke opstrammende.

Anvendelse: Fjerner effektivt makeup og snavs på ansigt og hals uden brug af vand, mens Super-Frugt ekstrakterne plejer hudens naturlige fugtbalance. SuperFruit Micellar Water kan anvendes på alle hudtyper - selv den mest sensitive.

Anvendes ved at trykke en vatrondel ned på pumpehovedet og lade vatrondellen opsuge rensevandet, og herefter fjernes nemt makeup og snavs med den fugtede Super-Frugt vatrondel.

Når huden er grundig renset og vasket så påføres enten en SuperFruit dagcreme eller SuperFruit natcremen, afhængig af om det er efter morgen- eller aftentoillettet.

Producent: Beaute Pacifique, Danmark.

Indhold: 160 ml i flaske med pumpehoved.