SuperFruit Micellar Water fra Beaute Pacifique

Beaute Pacifique, SuperFruit, Micellar Water 160 ml

Beaute Pacifique Micellar water, rensevand.
149,00 DKK 99,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Micellar rensevand

En mild Micellar Rensevand med nordiske Super-Frugter/ekstrakter af: Birk, Tyttebær, Multebær og Havtorn, som tilfører masser af vitaminer, anti-oxidanter og fugt. Produktet indeholder endvidere Betula Alba Juice som var kendt allerede i Vikingetiden som et helse-fremmendeprodukt. Moderne videnskabelige metoder har nu vist, at der ganske rigtigt er aktive ingredienser i birketræetssaft, som kan binde ekstra fugt i huden og virke opstrammende.

Anvendelse: Fjerner effektivt makeup og snavs på ansigt og hals uden brug af vand, mens Super-Frugt ekstrakterne plejer hudens naturlige fugtbalance. SuperFruit Micellar Water kan anvendes på alle hudtyper - selv den mest sensitive.

Anvendes ved at trykke en vatrondel ned på pumpehovedet og lade vatrondellen opsuge rensevandet, og herefter fjernes nemt makeup og snavs med den fugtede Super-Frugt vatrondel.

Når huden er grundig renset og vasket så påføres enten en SuperFruit dagcreme eller SuperFruit natcremen, afhængig af om det er efter morgen- eller aftentoillettet.

Producent: Beaute Pacifique, Danmark.

Indhold: 160 ml i flaske med pumpehoved.