Beaute Pacifique, Cellulite Roller

Beaute Pacifique, Cellulite Roller mod appelsinhud.

Kombinér med Anti-Cellulite Gel.

Få fuld effekt ved brug hver dag i 30 dage.

149,00DKK 110,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Cellulite Roller mod appelsinhud

Hvad er Cellulitis? Appelsinhud kaldes også for Cellulitis og er en særlig uregelmæssighed i huden, som skyldes hudens fedt som pumper sig op indefra. Cellulitis forekommer primært hos kvinder som har anden bindevævstype end mænd, da de fysiologisk skal gemme depoter for at kunne give næring til det ufødte barn og efterfølge amme det. 

Cellulitis eller appelsinhud kan reduceres men forsvinder aldrig fuldstændigt. Beaute Pacifique forslår en 30 dages egen behandling hvor en konsekvens brug af Cellulite Roller, fingermassage og en Anti-Cellulite Gel som vil give langt de fleste en mere fast og ensartet hud.

Appelsinhud sætter sig ofte på lårenes yderside, på ballerne og under armene. Alle kvinder får potentielt Cellulitis i et eller andet omfang og det ses også på slankt og sportstrænede kvinder, men øget vægt giver også mere Cellulitis. Vil du vide mere om appelsinhud, så søge på Netdoktor.dk og Appelsinhud. 

Reducér Cellulitis før solferien

Beaute Pacifique foreslår en 30 dages behandling, så du er klar med det bedst tænkelige resultat inden arme og ben blottes i solens stråler.

  1. Vask områderne med appelsinhud og tør herefter områderne så hudfedt, sved og snavs fjernes.
  2. Brug Cellulite Roller og massér huden godt og grundigt. Det må godt gøre lidt ondt. Du kan eventuelt supplere med lidt fingermassage hvor huden knibes. Massagen øger blodcirkulationen og har en positiv effekt mod appelsinhud. Gentag en men gerne to gange om dagen inden brug af Anti-Cellulite Gel.
  3. Får du blå mærker på armen eller andre steder efter behandlingen, så spring den næste behandling over eller massér forsigtigt. Har du fået ømme arme, så fortsat ufortøvet med benene, så du ikke mister kontinuiteten i din 30 dages behandling. De blå mærker er ikke skadelige, de forsvinder i løbet af et par dage.  
  4. Anti Cellulite Gel påføres alle de behandlede områder. 

Dokumentation for effekt mod appelsinhud.

Beaute Pacifique behandlingen med Cellulite Roller og Anti-Cellulite gel har dokumenteret virkning mod Cellulite. I et klinisk forsøg med 80 testpersoner blev ujævnheden af deltagernes appelsinhud reduceret med gennemsnitligt 22 % målt med ultralydscanning, og låromkredsen blev mindsket med 7 mm. i gennemsnit. Tre ud af fire udtalte, at kombinationen af Cellulite Gel og Roller var det bedste behandlingsmiddel med Cellulite, de havde prøvet.

Beaute Pacifique produkter med effekt.

Beaute Pacifique er et dansk firma med udvikling, produktion og salg i Danmark. Beaute Pacifique er anerkendt for produkter med en helt enestående og dokumenteret effekt, hvilket naturligvis har ført til vækst i både Danmark og som eksportvare til mange lande. Denne Cellulite Roller og den anbefalede Anti-Cellulite Gel er som altid gennemtestet og som altid er fokus, at udvikle produkter "som virker".