Serum Symphonique, 30 ml fra Beaute Pacifique

Beaute Pacifique, Serum Symphonique, 30 ml

Beaute Pacifique, Symphonique.

Serum Symphonique.

Indhold: 30 ml.

Køb Beaute Pacifique i e-mærket og sikker webshop.

499,00DKK 399,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Serum Symphonique

Beaute Pacifique Symphonique Serum er en hybrid Hyaluronic Serum, som forener et kraftigt fugtigheds-boost med avanceret anti-age peptid-teknologi. Med sit indhold af to aktive hyaluronsyre-typer tilføres huden med det samme ekstra fugt, som holder sig på et markant forhøjet niveau hele dagen. Hyaluronsyre-niveauet hæves yderligere af en tilsat peptid, der forbedrer hudens naturlige egen-produktion af hyaluronsyre indefra, så huden udglattes og udfyldes, som i den yngre hud.

Med endnu en avanceret peptid gives hudens mikro-muskulatur en afspænding, som virker udglattende på fine expressionsrynker. En tredje peptid styrker hudens eget forsvar mod skader fra både synligt og usynligt lys. De aktive ingrediensers penetration understøttes af Beauté Pacifiques eget PAPAIN-baserede exfolierings-koncept, som blidt fjerner de øverste døde hudceller og åbner for en bedre indtrængning af de aktive ingredienser. Serum Symphonique efterlader huden velfugtet og med en naturlig glød, så du er godt forberedt til din foretrukne dagcreme og makeup. 

Særlige fordele

  • Maksimal fugtighedsforøgelse, der varer hele dagen
  • Sætter huden i stand til bedre selv at kunne holde et sundt fugtighedsniveau - også i tør luft
  • Forbedrer hudens modstandskraft overfor skadeligt lys – også både rødt og blåt lys
  • Danner den helt perfekt udjævnede platform for både dagcremer og makeup.

Indhold: 30 ml i flaske.

Beaute Pacifique er en dansk firma med et stærkt dansk udviklingsteam, som har opfundet og patenteret mange af de særlige metoder, som får ingredienserne til at trænge godt ned i huden. Produktionen ligger også i Danmark i den mindre jyske by Hadsund.