Serum Paradoxe fra Beaute Pacifique

Beaute Pacifique, Serum Paradoxe 30 ml

Paradoxe Serum til alle hudtyper.
419,00 DKK 315,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Dybdevirkende anti-age Serum med Squalane

Beaute Pacifique, Serum Paradoxe er det perfekte underlag for en dagcreme.

Serum Paradoxe virker især i kraft af de to ingredienser: Squalane og Chilensk Grape Seed Extract (GSPE). Squalane findes i huden i forvejen og penetrerer både godt og dybt. Den virker blødgørende og arbejder ned i huden som en effektiv transportør af andre aktive ingredienser – her GSPE. GSPE’en fra Chile har et særligt højt indhold af Resveratrol og Procyanidin, og virker i druekernerne som beskyttelse af arveanlæggene mod skader fra selv hård UV-bestråling.

Ny forskning har vist, at disse stoffer også er anti-age aktive, når de anvendes på huden og bevirker at rødme, som ved Rosacea, kan reduceres og ofte helt undgås. Samtidigt udjævnes overfladen, så huden straks fremstår parat til helt perfekt make-up.

Et godt tip er at blande sin make-up med Serum Paradoxe i et par dråber på håndryggen – Det giver en særlig glød og en helt jævn fordeling. Mere traditionelt lægges makeup’en oven på en efterfølgende Beauté Pacifique dagcreme, så den daglige fugtpleje er sikret.

Straks-effekterne:

• Det perfekte underlag for den perfekte make-up.

• Porer, rødme og pigmentfejl udjævnes.

• Tilfører en synlig glød til din makeup.

Langsigtede effekter:

• Indeholder en sofistikeret vindruekerne-ekstrakt (GSPE) fra de Chilenske Andesbjerge, der giver super anti-age effekt samt forebygger og minimerer rødme (f.eks. hud med Rosacea udseende)

• Giver anti-oxidativ beskyttelse mod frie radikaler og aldringstegn.

• Indeholder hud-kompatibel Squalane for at få produktet ført dybt ned i huden og “genopfylder” det, som er tabt hos solskadet og ældet hud

Indhold: 5 ml i flaske med pipette.

Beauté Pacifique er fremstillet i Danmark.