My Feet 10%, Fodcreme fra Beaute Pacifique

Beaute Pacifique, My Feet 10%, Fodcreme

Beaute Pacifique.

Fodcreme.

My Feet 10% Niacinamide, Caring Creme.

Køb Beaute Pacifique i e-mærket dansk webshop.

219,00DKK 165,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


My Feet 10% fodcreme

Beaute Pacifique Intenst fugtgivende og plejende fodcreme.

En fantastisk fugtighedsgivende fodcreme med 10% Niacinamide, som er særdeles velegnet til at pleje og reparere selv ekstremt tørre fødder med hård hud og revnede hæle. Den indeholder effektive fugtgivere som Squalane og Glycerin, der sammen med Niacinamide sikrer en stærk hudbarriere med et højt fugtniveau. Desuden indeholder fodcremen beroligende og antimikrobielle ingredienser, der reducerer dannelsen af fodsved.

Fodcremen anvendes dagligt for at minimere og forebygge dannelsen af hård/revnet hud. Fodcremen masseres blidt ind i fødderne. Anvend gerne fodcremen efter brug af Beauté Pacifique My Feet 40% Urea Peeling Balm, og oplev at fødderne bliver helt silkebløde.

Indhold: 100 ml i tube.

Særlige fordele:

  • Opretholder hudens fugtbalance, så fødderne føles silkebløde og smidige. 
  • Ekstrem velegnet til at reparere rå, ru og revnet hud. 
  • Mindsker risikoen for infektioner. 
  • Indeholder ikke parfume og er vegansk.

Emballage og miljøanbefaling: Når tuben er tømt, så skrues låges af og tuben og låget smides begge i samme affaldscontainer for plastik. Nogle sorteringsanlæg er i stand til at sortere forskellige typer plast efter type og derved kan en større mængde plastik med høj kvalitet genanvendes. Æsken er fremstillet af FSC-certificeret materiale og smides i container for papir og pap.

Herunder vises et lille udsnit af vores mange produkter til fodpleje. Har du hård hud under fødderne, så klik her på Credo, et tysk superbrand for pedicure værktøj som fodhøvl, fodrasper, Smartcutter, file m.v.