Masculinity Ansigtsrens fra Beaute Pacifique

Beaute Pacifique, Masculinity, Renseskum 150 ml

Beaute Pacifique, Masculinity.

Renseskum til herre i tube med 150 ml.

Særlige fordele: Fjerner overflødig fedt, bekæmper tilstoppede porrer, efterlader huden blød og frisk. Læs mere herunder.

Køb i sikker e-mærket dansk webshop.

179,00DKK 139,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Hudpleje til mænd - Renseskum

Beauté Pacifique serien Masculinity er udviklet specielt og dedikeret til de maskuline behov, så mænd hurtigt og nemt kan opnå og vedligeholde et friskt og sundt udseende. Masculinity serien består af fem meget effektive produkter, som skal give hurtige og synlige resultater. Produkterne i Masculinity serien adskiller fra de øvrige Beaute Pacifique produkter med den sorte maskuline emballage.

Produkt: Beaute Pacifique Masculinity, Purifying Foam Cleanser til mænd.

Denne Foam Cleanser er en ”One Step” ansigtsrens/renseskum, der passer godt til alle hudtyper, og som hurtigt afrenser uden at give hudirritation. Anvendes gerne morgen og aften. Mix lidt af produktet med vand mellem håndfladerne og fordel i ansigtet, og på halsen og massér samtidigt huden. Skyl derefter produktet af med rigeligt vand.

Bekæmper tilstoppede porer og gør huden frisk og parat til plejende produkter. Når huden igen er tør, påføres Masculinity Moisturizing Dagcreme eller Masculinity Anti-Age Creme.

Særlige fordele:

  • Fjerner overflødigt fedtstof og renser effektivt uden at udtørre og irritere huden.
  • Bekæmper tilstoppede porer.
  • Efterlader huden blød og frisk.
  • Egnet til alle hudtyper.

Indhold: 150 ml dispenser.

Producent: Beaute Pacifique, Danmark.