Dagcreme Alle hudtyper SPF15 fra Beaute Pacifique

Beaute Pacifique, Dagcreme fugtgivende SPF15

NYHED FORÅRET 2023
249,00 DKK 199,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Ansigtscreme med solfaktor

Beaute Pacifique Intens og langtidsvirkende fugtpleje til ansigtet med solfaktor - SPF15.

Dagcremen indeholder et særligt UV-filtersystem, som giver en effektiv beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler. Cremen beskytter effektivt huden mod forbrænding og rødme fra solstråler og mindsker derved risikoen for at få solskader, der ælder huden for tidligt. Dagcremen med solfaktor er en videreudvikling af vores klassiske fugtighedscremer og har samme lækre og lette konsistens samt tilfører huden en masse fugt.

Fordel en gavmild mængde creme jævnt i hele ansigtet, og masser blidt ind i huden. Cremen påføres sidst i plejeprogrammet for at danne en vandbindende og solbeskyttende barriere øverst i overhuden. Hvis du skal opholde dig længe i solen, på solferie eller er meget sart i huden, skal du supplere med en højere solfator.

Beauté Pacifiques almindelig ansigtscreme har en lav SPF - solfaktor, selv om dette ikke fremgår af deklarationen, men med dette produkt er det nu muligt at beskytte huden mere effektivt end med en almindelig ansigtscreme, nu hvor de særlige beskyttende ingredienser er tilføjet.

Indhold: 50 ml i tube.

Særlige fordele:

Intens fugtgivende formel, der efterlader huden blød og gennemfugtet.

Beskytter mod både UVA- og UVB-stråler.

Booster hudens evne til at fastholde fugt.

Giver huden en fornyet blødhed ved at tilføre Squalane.