Meraki håndsæbe

Meraki håndsæbe er udviklet i en del varianter, så du får et stort udvalg af forskellige typer håndsæbe. Faktisk kan du vælge mellem neutrale og duftende håndsæber, ja og andre har en anden parameter med i valget og det er at Meraki håndsæberne fås i forskellige farvede flasker.

Meraki håndsæbe, flere serier

Meraki håndsæbe er udviklet fra den samme grundsæbe men alligevel er der store forskelle mellem de forskellige serier og dermed håndsæber. Håndsæberne findes aktuelt i følgende serier, hver med sin særlige kateristika.

  • Meraki håndsæbe Pure Basic, uden farve og parfume, indeholder aloe vera.
  • Meraki håndsæbe Silky Mist.
  • Meraki håndsæbe Northern Dawn.
  • Meraki håndsæbe Linen Dew.

Meraki håndsæbe leveres som beskrevet tidligere I flasker af forskellige farve. Flaskerne er i dag så dekorative, så de fleste har flaskerne stående fremme i stedet for at hælde dem i keramik eller andre sæbedispensere.

Meraki håndsæbe ophæng til væg

Som et alternativ til at have Meraki håndsæberne stående fremme på bordet eller ved vasken, så kan du montere en vægbeslag og så kan flaskerne let hænges op på væggen i beslagene

Hvad indeholder Meraki håndsæbe?

Sæbe er, uanset om det er fremstillet af Meraki eller andre, et effektivt middel til at rengøre og ikke mindst desinficere hænder, fingre og negle. Om sæben er fast eller flydende har ingen betydning for effektiviteten og faktisk er sæbe bedre end håndsprit i forhold til at ødelægge en del virus og sæbe udtørrer heller ikke hænderne i samme grad som håndsprit.

Flere ure har i dag en indbygget funktion som fortæller om du har vaske hænderne længe nok, hvilket er relevant for sæben skal have tid til at virke og komme rundt mellem fingrene og under ringe, ure, armbånd o.a. Undlad at bruge varmt vand, brug hellere kuldslået eller koldt vand.

Når der tilsættes urter, plantesaft, frugtekstrakt så skal det deklareres som parfume uanset om de æteriske olier er nok så naturlige og økologiske, fordi formålet er at tilsætte duft, så den naturlige olie er pr definition en parfume.