D-FORCE Body Lotion fra Beaute Pacifique

Beaute Pacifique, D-Force Anti-Age Body Creme 100 ml

D-FORCE hvor huden ikke får sollys.
299,00DKK 235,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


D-Force, Body Creme

Beaute Pacifique, D-Force, Body Creme med masser af D-vitamin. D-force Body Creme anvendes til anti-age helkropspleje af huden, især hvor der ønskes en effektiv beskyttelse mod aldersforandringer og solskader, og hvor huden i det daglige ikke får nok sollys til en naturlig dannelse af D-vitamin i huden i det ønskede omfang.

D-vitamin dannes typisk ved solens påvirkning af den synlige hud, men optages også ved at spise fede fisk som makrel, laks og sild, men kan også optages gennem huden med en creme, som kan transportere D-vitamin ind i huden. Mange danskere har i vinterhalvåret et lavt indhold af D-vitamin i blodet, der samme har personer som går tildækket.Manglende D-vitamin kan føre til forskellige sygdomme.

D-Forvce, Body Creme anvendes morgen og aften efter behov og anvisning. Påføres og masseres ind i huden ganske tyndt i en mængde, der ikke føles fedtet - svarende til god penetration. Ved særligt tørre områder suppleres evt. med Beauté Pacifique’s Body Lotion til Tør Hud.

Særlige fordele:

• Produktet tilfører huden ekstra vitamin D - tænkt som et ekstraordinært supplement til den i huden naturligt dannede vitamin-D.

• Indeholder 3 forskellige potente typer vitamin A-estre, der hver for sig giver huden i hele dens tykkelse en betydelig strukturforbedring ved både alders-forandringer og aktinisk degradering.

• Indeholder 2 typer vitamin E, der fungerer som antioxidanter.

• Produktet giver en meget effektivt virkende anti-age hudpleje til hele kroppen.

• Indeholder ikke parfume.

Note: Produktet markedsføres ikke som medicinsk produkt.

Indhold: Stor krukke med 100 ml.