Beaute Pacifique, Anti Cellulite Gel, 500 ml

Beaute Pacifique.

Anti-Cellulite Sculpturing Body Gel, 500 ml.

Effektiv til reduktion af appelsinhud.

Køb i e-mærket webshop.

499,00DKK 350,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Anti-Cellulite Gel med pumpe

Beaute Pacifique Anti-Cellulite Gel mod appelsinhud.

Beaute Pacifique har udført et klinisk forsøg med 80 testpersoner med Anti Cellulite reduceredes ujævnheden af appelsinhuden med gennemsnitligt 22% (4 uger) - målt med ultralydscanning og låromkredsen blev formindsket med 7%. Gelen anvendes en til to gange dagligt og påføres med let knibende fingermassage for at reducere ødem i underhuden. Tre ud af fire udtalte, at produktet var det bedste, de havde prøvet.

Påføres med let knibende fingermassage.

Særlige fordele:

  • Reduktionen af appelsinhud er dokumenteret med ultralydscanning.
  • Giver en tydelig reduktion af væskeophobning i hudens underste områder.
  • Giver en behagelig følelse af kølighed pga. indholdet af Menthol
  • Fugtplejer som en Bodylotion.

Anti Celluite indeholder flere effektive ingredienser, hvor glycerin er en af de allermest fugtgivende ingredienser. Den trænger let ned i hudens øverste lag og gør huden blød og eftergivelig. Den anvendte vegetabilske glycerin kan uden problemer anvendes til selv meget sensitive hudtyper.

Anti-Celluite gelen fra Beaute Pacifique indeholder endvidere en veldokumenteret blanding af aktive stoffer, der hjælper hudens dybere dele med at udskille overskydende affaldsstoffer og forhindrer ophobning af fedt i underhuden. Indeholder koffein, der aktiverer huden til at forbruge mere energi og dermed undgå fedtdepoter.

Indhold: 500 ml. i flaske med pumpe. Anti-Cellulite gelen findes som alternativt til denne flaske også i den mindre flaske med 200 ml.

Beaute Pacifique er udviklet og produceret i Danmark.