Beaute Pacifique, Anti Cellulite Gel, 500 ml

Beaute Pacifique.

Anti-Cellulite Sculpturing Body Gel, 500 ml.

Effektiv til reduktion af appelsinhud.

Køb i e-mærket webshop.

499,00DKK 469,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Anti-Cellulite Sculpturing Body Gel

Beaute Pacifique Anti-Cellulite mod appelsinhud. Beaute Pacifique har udført et klinisk forsøg med 80 testpersoner med Anti Cellulite reduceredes ujævnheden af appelsinhuden med gennemsnitligt 22% (4 uger) - målt med ultralydscanning og låromkredsen blev formindsket med 7%. Gelen anvendes en til to gange dagligt og påføres med let knibende fingermassage for at reducere ødem i underhuden. Tre ud af fire udtalte, at produktet var det bedste, de havde prøvet.

Påføres med let knibende fingermassage.

Særlige fordele:

  • Reduktionen af appelsinhud er dokumenteret med ultralydscanning.
  • Giver en tydelig reduktion af væskeophobning i hudens underste områder.
  • Giver en behagelig følelse af kølighed pga. indholdet af Menthol
  • Fugtplejer som en Bodylotion.

Anti Celluite indeholder flere effektive ingredienser, hvor glycerin er en af de allermest fugtgivende ingredienser. Den trænger let ned i hudens øverste lag og gør huden blød og eftergivelig. Den anvendte vegetabilske Glycerin kan uden problemer anvendes til selv meget sensitive hudtyper.

Anti Celluite indeholder endvidere en veldokumenteret blanding af aktive stoffer, der hjælper hudens dybere dele med at udskille overskydende affaldsstoffer og forhindrer ophobning af fedt i underhuden. Indeholder koffein, der aktiverer huden til at forbruge mere energi og dermed undgå fedtdepoter.

Indhold: 500 ml. i flaske med pumpe. Anti-Cellulite findes som alternativt til denne flaske også i den mindre flaske med 200 ml.

Beaute Pacifique er udviklet og produceres i Danmark.