Håndcreme i tube, Beauté Pacifique

Beauté Pacifique, Håndcreme, Tube 50 ml

Beaute Pacifique, håndcreme i krukke.

Tube med 50 ml.

Særlig fordel ved produktet er en enestående blødhed, god mod revnedannelse og ekstraordinær tørhud, fedter ikke. Læs mere herunder.

Køb i e-mærket og sikker dansk webshop. 

159,00DKK 109,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Håndcreme til tør og skadet hud

Beaute Pacifique, håndcreme, tube.

Helt enestående håndcreme til tør og skadet hud på hænder. Cremen har et ekstra højt indhold af naturlig Squalane og så virker den stærkt fugtighedsopbyggende i mange timer og lægger et depot af creme inde i hudens overflade, som frigøres ved kontakt med vand. Håndcremen er også velegnet til hænder og fødder, albuer og andre tørre områder.

Du kan med fordel supplere albuer når du smører hænderne ind, og bruger du cremen til fødderne så supplér med et par dråber til knæerne. Påfør håndcremen morgen og aften eller efter behov ved hyppig kontakt med vand. Yderst velegnet til pleje af tør og skadet hud. Indeholder Glycyrrhiza Glabra extrakt, der virker lindrende på irriteret hud.

Håndcremen indeholder bl.a glycerin som er en af de allermest fugtgivende ingredienser. Den trænger let ned i hudens øverste lag og gør huden blød og eftergivelig. Den anvendte vegetabilske Glycerin kan uden problemer anvendes til selvmeget sensitive hudtyper.

Særlige fordele

  • Giver en enestående blødhed, der varer hele dagen uden at fedte.
  • Giver et meget højt fugtniveau i mange timer - også efter mange ganges håndvask.
  • Særdeles velegnet til at reparere hud med ekstraordinær tørhed, revner etc.
  • Indeholder ikke parfume.

Tekst på tube: Beaute Pacifique, Enriched Hydrating Hand Creme.

Indhold: 50 ml i tube.