Corpus Paradoxe oil fra Beaute Pacifique

Beaute Pacifique, Corpus Paradoxe, Body Oil 100 ml

Corpus Paradoxe Body Oil med Anti-Age.
399,00 DKK 289,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Body Oil med Anti-age

Beaute Pacifique, Corpus Paradoxe, Body Oil.

Corpus Paradoxe er en luksuriøs olie, der er udviklet til både Anti-Age og til ren forkælelse af hele kroppen. Corpus Paradoxe gør huden silkeblød uden at fedte. Sammen med en følelse af velvære giver denne Body Oil en effektiv Anti-Age kur, der bygger på de to ingredienser Resveratrol og Procyanidin.

Produktet trænger godt ind i huden og gør den blød og elastisk. Anvendes hver dag - gerne lige efter badet. Hvis der ønskes endnu mere fugt, kan man påføre én af Beauté Pacifiques Body Lotions, når Corpus Paradoxe er trængt godt ind i huden.

Særlige fordele:

• Næsten medicinsk virkende Anti-Age kur.

• Giver anti-oxidativ beskyttelse mod frie radikaler og aldringstegn.

• Indeholder to typer E-vitamin.

• Trænger ind I huden og gør den blød og elastisk.

• Toner farveforskelle ud.

Paradoxe er en særligt effektiv anti-age-serie specielt udviklet til tør og sensitiv hud med tendens til rødme og rosacea. Serien er baseret på Beauté Pacifiques egen kilde til ekstrakter af den unikke vindruekerneolie fra Andesbjergene i Chile. Vindruekerneolien har et naturligt højt indhold af Procyanidin og Resveratrol, der udsætter aldersprocesserne og reparerer solskader. Paradoxe er til dig, der ønsker at styrke huden, mindske rødmen og få tilført fugt samtidig med at mindske rynker og bekæmpe solskader.

Indhold: 100 ml.

Beauté Pacifique er fremstillet i Danmark.