Solcreme spray faktor 20 fra Beaute Pacifique

Beaute Pacifique, Solcreme spray 200 ml

249,00 DKK 187,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Stay Natural Sun Spray

Innovativ og unik sololie til ansigt og krop. Få en lækker, sund solbrun farve med Stay Natural, der giver effektiv beskyttelse mod solens skadelige stråler og samtidig virker som en naturlig selvbruner, når huden eksponeres for solen.

Stay Natural er en lækker sololie, der nemt absorberes af huden og efterlader den blød og velfugtet. Den har et moderne SPF 20 UV-filtersystem, som beskytter mod både UVA- og UVB-stråler og påvirker desuden kroppens egen solbeskyttelsesmekanisme.

Anvend Stay Natural, når du opholder dig i solen, og få en naturlig solbrun glød og en hud, der er sund at se på.

Lige som de øvrige produkter i Stay-serien, indeholder også Stay Natural Resveratrol og Procyanider fra vores særlige chilenske Grape Seed Extract (GSPE), som sammen med E-vitamin giver en stærk anti-oxidativ effekt, så huden beskyttes mod skader fra solinducerede frie radikaler.

Sololien kommer i en praktisk pumpeflaske. Vi anbefaler at fordele produktet jævnt og i rigelige mængder inden ophold i solen. Det anbefales at påføre sololie eller solcreme flere gange dagligt - også efter badning, for at bevare solbeskyttelsen.

Medium SPF: 20.

Indhold: 200 ml i flaske med spray.

Særlige fordele

• Beskytter mod både UVA- og UVB-stråling • Reducerer aldersrelaterede solskader

• Beskytter mod solskoldning med SPF 20

• Hjælper huden til dannelse af en smuk solbrun sommerglød