FableWood Pick me up, Eigil, Det lille egern

FableWood, træfigur.

Motiv: Ca. 5 cm Eigil egern.

Leveres i æske med farvebilleder på siderne.

Køb din FableWood træfigur i e-mærket dansk webshop.

149,00DKK 125,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Eigil egern, Pick-me-up serien

Denne serie fra danske FableWood består af flere end 10 forskellige små og store træfigurer i den serie som kaldes for Pick-me-up. De store dyr i serie er 2-delte, hvilket vil sige at de står på en underdel, det gør de små ikke. De små dyr som Eigil har en magnet i den flade bund, så de kan enten stå dels eller hænges op på noget metal eller måske ligefrem som en køleskabsmagnet.

Eigil er opmærksom når han går på jagt efter de gode nødder. Livlig når han klatrer rundt i de store træer. Og elskværdig når han løber rundt med sine karakteristiske fortænder. Eigil kan kombineres med flere andre FableWood dyr til sjove fabeldyr.

Brand: FableWood, Danmark.

Materiale: Figuren er fremstillet af ask og nordamerikansk valnød. Et grundlæggende princip er at bruge træet som det er, derfor er det ikke er sorteret efter farver og åretegningerne. Træfigurerne er derfor så naturlige som muligt og derfor er der helt sikkert en vis forskel på Eigil som du ser på billedet og den Eigil du pakker ud.

Størrelse: 5 x 5 x 5 cm afhængig af hvordan du drejer figuren. Figuren vejer ca. 50 gram.

Træfigurer og naturbeskyttelse:

FableWood har valgt at donere et beløb for hver eneste træfigur som bliver solgt. En lille figur som Eigil udløser et træ, men de største figurer udløser 6-7 træer. Pengene fra salget går til den organisation som hedder Eden Reforestation Projects som er en nonprofit organisation, der arbejder i udviklingslande for at genopbygge naturlige landskaber ødelagt af skovrydning. Pengene går til plantning af små skud i potter, pleje under opvækst og udplantning i nye skove. Arbejdet udføres af folk fra de mange lokalsamfund og mange tusind er i dag beskæftiget med at udbedre de skader, som vi har forvoldt naturen. Edens aktiviteter er så omfattende, at flere end 15 millioner træer plantes hver måned.