FableWood Pick me up, Eigil, Det lille egern

FableWood, træfigur.

Motiv: Ca. 5 cm Eigil egern.

Leveres i æske med farvebilleder på siderne.

Køb din FableWood træfigur i e-mærket dansk webshop.

149,00DKK 125,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Eigil egern, Pick-me-up serien

Denne serie fra danske FableWood består af små og store træfigurer i den serie som kaldes for Pick-me-up. De store dyr i serie er 2-delte, hvilket vil sige at de står på en underdel, det gør de små ikke. De små dyr som Kaj har en magnet i den flade bund, så de kan enten stå eller hænges op på noget metal eller måske ligefrem som en køleskabsmagnet.

Eigil er opmærksom når han går på jagt efter de gode nødder. Livlig når han klatrer rundt i de store træer. Og elskværdig når han løber rundt med sine karakteristiske fortænder. Eigil kan kombineres med flere andre FableWood dyr til sjove fabeldyr.   

Brand: FableWood, Danmark.

Materiale: Vietnamesisk maghony og gummitræ. For hver eneste Pick-me-up figur som bliver solgt, så bliver der doneret et beløb til Eden Reforestation Projekt, svarende til podning af et nyt træ, opvækst på planteskole, plantning i naturen og efterfølgende pasning i et stort skoudplantningsprojekt udført af lokal arbejdskraft i Vietman.

Note: Da træet ikke er sorteret efter farver og åretegningerne så er figurerne helt naturligt meget forskellige, så Eigil kan se forskellig ud i forhold til det billed som vises her.

Størrelse: 5 x 5 x 5 cm afhængig af hvordan du drejer figuren.

Figuren vejer ca. 50 gram.