FableWood, Anton, The XXL Hippo, Flodhest

FableWood, træfigur.

Motiv: Ca. 45 cm måler den 2-delte og store flodhest Anton.

Køb din FableWood træfigur i e-mærket dansk webshop.

1.499,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Anton XXL flodhest.

Brand: FableWood, Danmark.

Den kæmpestore flodhest leveres i en lille eksklusiv æske med 2 trædele. Anton kan du placeres på et bord, en hylde eller måske i vindueskarmen. Hun forvandler området til et vandhul på savannen. Har du tænkt på Anton som en gave til et barn, så er godkendt. Produktet er CE godkendt fra 3 år og opefter. Derved opfylder produktet sikkerhedskravet til legetøj, som Sikkerhedsstyrelsen og EU har stillet. "For all ages 3-99 years".

Anton er en fantastisk en meget iøjnefaldende figur, sjov som figur og overraskende i størrelse. Du kan have Anton stående alene eller sammen med Rosa og Hubert, så familien er samlet.

Størrelse: Den store flodhest Anton måler H x L x B: 8 x 45 x 15 cm. Vægt: 1250 gram.

Materiale: Fremstillet af vietnamesisk mahogni og gummitræ. Pleje og vedligehold: Tør Anton over med en tør støveklud eller en hårdt opvredet klud uden rengøringsmiddel. Har Anton ligget i solen og blevet lidt mat på ryggen, så kan du tørre hende over med en fnugfri klud med en lille smule palisander olie. Palisanderolie er rødlig og passer til eksotiske træsorter og fremhæver åretegningen og går figuren mere gylden. Læs mere om pleje af træfigurer, slibning, grundrengøring og almindelig pleje. Link til Sterling palisanderolie.

Lokalt træ og nyplantning

I forbindelse med fremstilling af træfigurer som Anton og andre bruges lokalt træ, men til ingen af FableWood figurerne bruges mere træ end det som sideløbende plantes. FableWood har indgået en aftale med organisationen Eden Reforestation Project, som modtager et beløb for hver solgt figur. De mindste Pick-me-up figurer giver et bidrag på 1 træ, mens de største bidrager med hele 7 træer.

Arbejdet med genplantning sker ved at lokale samfund indsamler frø og udplanter dem i krukker, de står for pasning af de små spirer og små træer, indtil træerne når den rette udplantningsstørrelse. Eden Reforestation arbejder sammen med de lokale på at genoprette tabte landskaber som kan være ødelagt af rovdrift på skoven, skovfældning og omlægning til almindeligt landbrug eller af klimaforandring. Ved at støtte lokale samfund skabes arbejdspladser og de lokale økosystemer beskyttes og styrkes så de kan medvirke til at afbøde klimaændringer.