FableWood træfigur, Stor tyr, Magnetisk

FableWood, træfigur.

Motiv: Den store tyr består af 6 magnetiske dele.

Leveres i æske med farvebilleder på siderne.

Køb din FableWood træfigur i e-mærket dansk webshop.

499,00DKK 440,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Træfigur, den store tyr med magneter

Køber du denne fantastisk træfigur, så får du en eksklusiv æske med 6 dele som tilsammen danner den store tyr. Du må selv samle tyren og du kan gøre det som der er vist på æsken eller du kan bruge din egen fantasi og selv bestemme hvordan tyren skal se ud. Den store tyr består af 6 magnetiske dele, i modsætning til den lille, så her  får du større mulighed for at lege. De løse dele er forsynet med magneter, så dele er lette at placere, 

Danske FableWood skriver om den store tyr: Den store tyr kan godt virke meget aggresiv ved første øjekast, men det er slet ikke tilfældet med denne tyr. Denne store tyr elsker at spankulere rundt og observere sine omgivelser, og han er sltid beskyttende overfor dem han holder af. Den store tyr beskrives også som nobel, tærk og beskyttende.

Materiale: Nordamerikansk valnød og ask.

Størrelse: Den store tyr måler HxLxB, 15x15x8 cm.

Som det fremgår under kategoribeskrivelsen af FableWood ydes et bidrag til Eden Reforestation Projekt for hvert eneste solgte træfigur og dette beløb afhænger af størrelsen på den figur som sælges. 

Legetøj: Produktet er CE godkendt fra 1 år og opefter. Derved opfylder produktet sikkerhedskravet til legetøj, som Sikkerhedsstyrelsen og EU har stillet. "For all ages 1-99 years".