FableWood Pick me up, Rensdyret Kaj

FableWood, træfigur.

Motiv: Ca. 5 cm Rensdyrungen Kaj.

Leveres i æske med farvebilleder på siderne.

Køb din FableWood træfigur i e-mærket dansk webshop.

149,00DKK 125,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Rensdyret Kaj, Pick-me-up serien

Denne serie fra danske FableWood består af små og store træfigurer i den serie som kaldes for Pick-me-up. De store dyr i serie er 2-delte, hvilket vil sige at de står på en underdel, det gør de små ikke. De små dyr som Kaj har en magnet i den flade bund, så de kan enten stå eller hænges op på noget metal eller måske ligefrem som en køleskabsmagnet.

Kaj er det lille rensdyr, som skaber højt humør og spreder julestemning. Kaj, det lille rensdyr, elsker at løbe rundt i sneen, og gør alle glade. Hvis Kaj fryser, så putter han sig ind til sin storebror Rolf, så får han altid varmen og er igen klar til at løbe rundt i sneen. Kaj, Rolf og store Svend er rensdyrfamilien.  

Brand: FableWood, Danmark.

Materiale: Vietnamesisk maghony og gummitræ. For hver eneste Pick-me-up figur som bliver solgt, så bliver der doneret et beløb til Eden Reforestation Projekt, svarende til podning af et nyt træ, opvækst på planteskole, plantning i naturen og efterfølgende pasning i et stort skoudplantningsprojekt udført af lokal arbejdskraft i Vietman.

Note: Da træet ikke er sorteret efter farver og åretegningerne så er figurerne helt naturligt meget forskellige, så Kaj kan se forskellig ud i forhold til det billed som vises her.

Størrelse: 5 x 5 x 5 cm afhængig af hvordan du drejer figuren.

Figuren vejer ca. 50 gram.