FableWood, Ingolf the mouse, 9 cm

FableWood, træfigur.

Motiv: Ca. 10 cm mus med navnet Ingolf.

Leveres i æske med farvebilleder på siderne.

Køb din FableWood træfigur i e-mærket dansk webshop.

349,00DKK 279,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Ingolf the mouse, Pick-me-up.

Denne serie fra danske FableWood består af flere end 10 forskellige små og store træfigurer i den serie som kaldes for Pick-me-up. De store dyr i serie er 2-delte, hvilket vil sige at de står på en underdel, det gør de små ikke.

Ingolf er en ægte gnaver med trofaste vaner. Han lunter den samme rute hver nat og bruger sine fine knurhår til at finde vej i mørket. Han elsker at bygge huler af tekstiler, så han altid kan beskytte sin familie og lader helst ikke andre om denne opgave. Alle figurerne også Ingolf the Mouse har bevægelige dele. Du kan dreje Ingolf og fremhæve han kløvede øreflip, for begge ører og halen kan drejes. I familie med Ingolf finder du også den lille unge Sonja.

Brand: FableWood, Danmark.

Materiale: Vietnamesisk maghony og gummitræ. Et grundlæggende princip er at bruge træet som det er, derfor er det ikke er sorteret efter farver og åretegningerne. Træfigurerne er derfor så naturlige som muligt og derfor er der helt sikkert en vis forskel på Ingolf som du ser på billedet og den Ingolf du pakker ud.

Størrelse: 9 x 7 x 8 cm lidt afhængig af hvordan du drejer figuren. Figuren vejer ca. 150 gram.

FableWood og naturgenopretning:

FableWood har valgt at donere et beløb for hver eneste træfigur som bliver solgt. Men i stedet for blot at give et en-til-en bidrag gør FableWood noget mere end det. Selv en lille figur som Ingolf udløser 3 (tre) nye træer, mens de største figurer udløser 6-7 træer. Pengene fra salget går til den organisation som hedder Eden Reforestation Projects som er en nonprofit organisation, der arbejder i udviklingslande for at genopbygge naturlige landskaber ødelagt af skovrydning.

Pengene går til plantning af små skud i potter, pleje under opvækst og udplantning i nye skove. Arbejdet udføres af folk fra de mange lokalsamfund og mange tusind er i dag beskæftiget med at udbedre de skader, som vi har forvoldt naturen. Edens aktiviteter er så omfattende, at flere end 15 millioner træer plantes hver måned.